LJULJAJ JAVORE! Superliga se vratila u Ivanjicu

Fudaleri Javora uspeli su da savladaju Loznicu (1:0) u poslednjem kolu Prve lige Srbije, te su tako obezbedili drugu poziciju na kraju lige, što znači i direktan plasman u Superligu! S druge strane, pobede su zabeležili i IMT i Železničar, ali će oni morati plasman da potraže kroz baraž.

Kakva ludnica u poslednjem kolu! Javor je morao da dobije za „miran život“, što su i uspeli ali uz veliko mučenje protiv Loznice, gde su na svom terenu tek u 75. minutu uspeli da dođu do pobede vredne plasmana u najviši rang srpskog fudbala i to posle samo godinu dana u Prvoj ligi.

IL-Javor-stadion-bakljada- LJULJAJ JAVORE! Superliga se vratila u Ivanjicu

Od ovog meča u Ivanjici su dosta zavisili i IMT i Železničar, pošto je situacija bila takva da su sve tri ekipe imale podjednake šanse za drugu poziciju i direktan plasman, dok će preostale dve svoju sreću tražiti kroz baraž. IMT je igrao protiv prvoplasirane Mladosti iz Novog Sada, koja je ranije već uspela da obezebdi plasman u viši rang, dok je Železničar u svom Pančevu dočekao Žarkovo.

IMT je i slavio protiv Mladosti sa 3:2, dok je Železničar bio bolji od Žarkova sa 1:0, ali obe pobede padaju, bar delimično, „u vodu“ s obzirom na to da je i Javor zabeležio slavlje na svom terenu protiv Loznice.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *