Veliko interesovanje za Odvraćenicu – vrednost placeva naglo raste (VIDEO)

Najlepša planina Srbije, Golija, počinje intezivno da se razvija pa je interesovanje za izgradnju objekata u punom jeku. Nepravedno zapostavljena u prethodnom periodu, Odvraćenica, doživela je pravu ekspanziju i sve je zanimljivija lokacija za investitore. Milojica Stojković je sagradio objekat na Odvraćenici pre 24 godine i kaže da je vrednost nekretnina i placeva na ovom potezu počela da raste izgradnjom državnog puta, Golijska reka – Preko brdo – Odvraćenica. Za pojedine ‘’top’’ lokacije vlasnici parcela po aru traže i do 5 000 evra.

Odvraćenica je glavnim putem podeljena na ivanjičku i novopazarsku teritoriju, ali samo geografski, jer ljudi ovde žive bez ikakvih podela, u miru i slozi, kaže Stojković.IL-Odvraćenica-vikendice- Veliko interesovanje za Odvraćenicu - vrednost placeva naglo raste (VIDEO)

Do jednog od najlepših lokaliteta Golije gde se ukrštaju četiri opštine, Ivanjica, Raška, Novi Pazar i Sjenica, uskoro će se stizati asfaltiranim putnim pravcima. Preduzeće ‘’Novi Pazar-put’’ u završnoj je fazi deonice od osam kilometara na kojoj su radili.

Ivanjička deonica puta je nešto duža i zahtevnija. Već su urađeni svi pripremni radovi pa se očekuje da uskoro i ovaj deo uđe u završnu fazu izgradnje.

Odvraćenica obiluje prirodnim lepotama i pogodna je za razvoj zimskog, letnjeg i lovnog turizma. Već sada budi interesovanje ljubitelja planine a završetkom puta sigurno će postati jedna od zanimljivijih destinacija za odmor u Srbiji.

You may also like...

1 Response

  1. Rale kaže:

    Svi koji su odatle sisli u grad i treba da se vrate i obnove svoja ognjista…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *