U Ivanjici obeležen svetski dan dece obolele od raka (VIDEO)

Lokalna Kancelarija za mlade opštine Ivanjica i Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka “NURDOR” u saradnji sa ostalim lokalnim partnerima obeležili su Svetski dan dece obolele od raka javnim humanitarnim skupom u centru grada.

Ove godine kampanja se realizuje u dva dela pod nazivom „Mnogo je važno da zagrliš snažno“. U prvom delu kampanje posetioci će imati priliku da kupovinom balona, narukvica ili drugog promotivnog materijala daju svoj doprinos borbi protiv raka kod dece i podrže veliki projekat “Nurdor, Roditeljske kuće, za proširenje kapaciteta za besplatan smeštaj dece i mladih“ iz svih delova Srbije tokom lečenja na pedijatrijskim hemato-onkološkim odeljenjima u Beogradu.

IL-NURDOR-KZM-naslovna- U Ivanjici obeležen svetski dan dece obolele od raka (VIDEO)

U centru Ivanjice, tačno u 13 časova ka nebu je pušten balon čime je simbolično poslata poruka podrške svim mališanima koji se leče od raka i znak sećanja sećanja na sve one koji nažalost nisu više sa nama.

Drugi deo kampanje podrazumeva uključivanje svih zainteresovanih preduzetnika koji žele da pomognu kroz uplatu novca na tekući račun ili kroz ponudu neke svoje usluge ili proizvoda kupcu u zamenu za slanje SMS poruke.

Broj tekućeg računa za donacije za podšrku projektu je: 170-30010715000- 82, dok se usluga SMS servis može realizovati slanjem SMS poruke na 1150. Cena poruke je 100 dinara za sve mreže.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *