Četvorka za ”SPORT”

Na inicijativu sportskih radnika i novinara iz Zapadne Srbije , četvorica biznismena iz Moravičkog okruga  pokazala su interesovanje za kupovinu lista ”Sport’’.[sgmb id=”1″]

Prema nezvaničnim saznanjima, u novi posao trebalo bi da uđu vlasnik ”Autočačka” Milenko Kostić, prvi čovek ivanjičkog ”Matisa” Dragomir Lazović, direktor ”Metalca” iz Gornjeg Milanovca Dragoljub Vukadinović i Radoš Milovanović, generalni direktor ”Milana Blagojevića” iz Lučana.

sportcetvorka Četvorka za ''SPORT''

Sva četvorica biznismena su vezani za fudbal, a veruju da bi novine koje su nedavno ugašene ponovo mogli da vrate na tržište.

Ideju o konzorcijumu ovih privrednika pokrenuli su dopisnici ”Sporta” iz Zapadne Srbije. Prema inicijalnom planu, konzorcijum bi otkupio franšizu koju bi kasnije ponovo pokrenuli kao nedeljnik, a potom i kao dnevni list. Naredne sedmice trebalo bi da bude održan sastanak četvorice biznismena, nakon kojeg će biti jasnije u kom će se prvacu ovaj poslovni poduhvat razvijati – rekao je izvor čačanskog portala  Morava Info.

Najstariji sportski list na Balkanu ”Sport” prestao je da izlazi nakon 70 godina postojanja. Novine je od kompanije ”Novosti” kupila firma ”Beoton” u vlasništvu estradnog menadžera Saše Mirkovića.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *