Najneobičniji postupak Ivanjičaninu spasio život

„Da nisam izašao iz kola na sekund da očistim blatnjave cipele, možda bih sada bio mrtav čovek“- počinje svoju priču četrdesetdvogodišnji M.M. iz Ivanjice. Naime, olujno nevreme koje je prethodne nedelje zadesilo ivanjičku opštinu, ovom Ivanjičaninu donelo je nesvakidašnju situaciju, jer je dvometarsko drvo oraha palo na njegov auto tokom vožnje.

il-drvo1 Najneobičniji postupak Ivanjičaninu spasio život

„Ubeđen sam da mi je tih nekoliko sekundi dok sam čistio cipele spasilo život, jer inače ne bih video da je stari orah tik uz topalski potok počeo da pada. Kada sam video da se drvo izvalilo iz korena i krenulo pravo prema mom autu brzo sam skrenuo u njivu pored. Zaustavio me je duboki sneg, a drvo mi je razbilo kola, uspelo je  da zakači branik, maglenke i aktivirao se air bag.“-priča M.M.

il-drvo2 Najneobičniji postupak Ivanjičaninu spasio život

Na svu sreću, sem velike materijalne štete, ovaj Ivanjičanin prošao je bez povreda, a čitava situacija dobila je komičan epilog.

„Bio sam izbezumljen i zatečen time što mi se dogodilo, i samo sam pomislio šta bi bilo da mi je drvo palo posred kola. Izašao sam iz auta čuo komšinicu koja viče Šta to radiš u njivi, čoveče? Počeo sam da se smejem i rekao Pa vidiš li ti drvo uopšte?“- nastavlja ovaj Ivanjičanin.

il-drvo3 Najneobičniji postupak Ivanjičaninu spasio život

Inače, duž topalskog potoka posađen je niz oraha, koji su već stari i truli, pa svaki jači vetar preti da ih obruši i napravi još veći problem.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *