Sednica opštinskog veća Ivanjica u znaku sporta, medija, infrastrukture…

Na današnjoj sednici Opštinskog veća usvojen je predlog rešenja o finansiranju programa sportskih organizacija na teritoriji opštine Ivanjica, za koje je ukupno izdvojeno 19 999 065 dinara. Prijavilo se 27 sportskih organizacija, a komisija za sport opštine Ivanjica uvidom u dokumentaciju izvršila je kategorizaciju, ocenjivanje i bodovanje na osnovu kog će 26 programa biti finansirano iz budžeta. Organizaciju moto-skupa u Ivanjici (moto-klub Točak) finansiraće Sporstki savez Ivanjica, kroz kategoriju sporstkih manifestacija opštine.

il-sport-vece1 Sednica opštinskog veća Ivanjica u znaku sporta, medija, infrastrukture...

 

Takođe, na sednici, je podržana odluka o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata od javnog inetresa u oblasti javnog informisanja. Većnici su razmatrali i lokalni akcioni plan za zapošljavanje u ovoj godini,kao i  predlog rešenja o postavljanju Olge Arapović, diplomiranog pravnika iz Ivanjice, na funkciju opštinskog pravobranioca. Podršku  su dobili i: Plan zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama, Program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja, kao i program održavanja javnih i nekategorisanih puteva u Ivanjici za 2020. godinu. Zeleno svetlo većnici su dali i finansijskom planu Crvenog krsta Ivanjica, kao i zahtevu Turističke organizacije za davanje saglasnosti u pristupanju Nacionalnoj asocijaciji upravljača turističkih speloloških objekata Srbije.

vece-2 Sednica opštinskog veća Ivanjica u znaku sporta, medija, infrastrukture...

You may also like...

2 Responses

  1. Aktivista - persimista kaže:

    Đipaj Bato ima se može se, dok je grbine ove sirotinje. Smisao kompletne ivanjičke politikantse filosofije je domoći se državne kase, bulo i biće.Priča se po gradu da NOTAR mesečno inkasira desetine hiljada Evrova. E to je vakultet, posao i titula. Notar Bato a kolone mičenika stoje u redu kod notara da mi potvrdi papir.
    Evo žena mi spakovala prnje i čekam Avda da me prebaci u Njemačku da radim na građavini. Ovde posla nema, a nisam NOTAR , ne umem da igram po notana, a đeca mala treba ljeba. Muka Brale.

  2. Berkley kaže:

    170.ooo eura bačena na nekakva udruženja igrače preferansa,skijaše,organizacije,fudbalere,rekreativce koji se navodno bave sportom.Baš smo sportska nacija malo morgen,a kada izadjemo na medjunarodnu scenu ,gde se vrednosti lako ocene, tek onda shvatimo da to ništa ne vredi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *