Sveti Sava u znaku humanosti : Devojčica donirala kosu za obolele, deca sa Golije dobila Nivu (VIDEO)

Sve ivanjičke škole prigodnim programom obeležile su slavu Svetog Savu. Ovo je bila prilika i da se najzaslužnijim učenicima i profesorima dodele nagrade. U ivanjičkoj Gimnaziji priznanja su dobili i privrednici koji već godinama pomažu ovu obrazovnu ustanovu.

 

IL-Savindan-naslovna- Sveti Sava u znaku humanosti : Devojčica donirala kosu za obolele, deca sa Golije dobila Nivu (VIDEO)

U OŠ ‘’Milinko Kušić’’ nakon osvećenja slavskog kolača prisutni su uživali u prigodnom programu koji su pripremili učenici ove škole.IL-Savindan-OS-MK-glavna- Sveti Sava u znaku humanosti : Devojčica donirala kosu za obolele, deca sa Golije dobila Nivu (VIDEO)

Slavu su na prigodan način obeležili i u OŠ’’ Kirilo Savić’’ gde su takođe dodeljene nagrade i upriličen prigodan program. Ova škola obeležila je još jedan jubilej, 150 godina od rođenja akademika Kirila Savića po kome ova obrazovna ustanova nosi ime.IL-Savindan-Crnjevo- Sveti Sava u znaku humanosti : Devojčica donirala kosu za obolele, deca sa Golije dobila Nivu (VIDEO)

Tradicionalno u priličkoj školi ‘’Sreten Lazarević’’ učenici su odgrali predstavu  koja je izazvala oduševljenje prisutnih a osim uobičajenih nagrada dodeljene su i dve posebne.IL-Savindan-OS-Sreten-Lazarevic Sveti Sava u znaku humanosti : Devojčica donirala kosu za obolele, deca sa Golije dobila Nivu (VIDEO)

Najlepši poklon za Savindan dobila je škola ‘’Vučić Veličković’’ iz Bratljeva. Njima je stigla nova Lada Niva za prevoz učenika, donacija NIS-a i opštine Ivanjica. Danas su Marija Raičević i Vladan Dorić, predstavnici Naftne industrije Srbije, uz prisustvo lokalne samouprave, predali klučeve vozila direktoru Vidosavu Kolareviću-Uču.IL-Donacija-za-Uča-Lada-Niva-priompredaja-ključeva- Sveti Sava u znaku humanosti : Devojčica donirala kosu za obolele, deca sa Golije dobila Nivu (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. Milosav kaže:

    Super su vam prilozi, mogli bi neki insajder da snimite o direktorima iz priloga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *