Vladimir Vještić VLAAD priredio Ivanjičanima veče za nezaborav (VIDEO)

Vladimir Vještić Vlaad , na krilima prefinenih nota i nezaboravnih, antologijskih stihova u ivanjički Dom kulture doneo je sinoć nesvakidašnju emociju. Muzičko poetski kabare ovog poznatog Ivanjičana  otrgao je od zaborava, bar na dva sata, istinske vrednosti na kojima počiva identitet svakog društva.IL-koncert-VLAAD Vladimir Vještić VLAAD priredio Ivanjičanima veče za nezaborav (VIDEO)

Sjajan nastup uz klavirsku pratnju pijaniste Zorana Tutunovića, istaknutog nacionalnog umetnika i člana Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“,na kraju je imao jasnu poruku:

‘’Sve što trebate je ljubav.’’(Džon Lenon)

Pogledajte…

 

You may also like...

2 Responses

  1. Iv kaže:

    Vladimire, hvala za predivno veče. Pokazao si da si pravi Ivanjičanin koji se ne stidi odakle je. Zaslužio si mnogo više publike. Došli su oni koji je poštuju, tvoj rad, tvoj uspeh. Uspeh se u ovoj sredini ne prašta. Dobro je da ima još ovakvih ljudi koji i kada odu iz njega zavičaj nose u srcu i duši. Svako dobro tebi i tvojoj porodici. Vidimo se.

  2. Ivan kaže:

    Hvala Vladimire za predivno veče. Dokazao si da si pravi Ivanjičanin. Pojedini se stide odakle su. Ti se ponosiš. Zaslužio si daleko više publike. Ali takvi smo mi Srbi. Uspeh se ne prašta u ovoj sredini. Svako dobro. Ovo je tvoj grad. Vidimo se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *