Meštani ulice Milojice Nikolića u strahu od bahatih vozača : ”Ostao sam bez ograde. Sledeći put će mi uleteti u spavaću sobu!”

 

Ima li kraja bahaćenju nesavesnih vozača, brzoj vožnji, ugrožavanju pešaka i stambenih objekata u ulici Milojice Nikolića, pitanje je koje svakodnevno postavljaju meštani nastanjeni duž ove saobraćajnice.

IL-Ulica-Milojice-Nikolica-otkinuta-ograda-300x142 Meštani ulice Milojice Nikolića u strahu od bahatih vozača : ''Ostao sam bez ograde. Sledeći put će mi uleteti u spavaću sobu!''

Sinoć se dogodio jedan u nizu incidenata na pomenutom putu. Čovek je za nekoliko sekundi ostao bez čitave metalne ograde ispred kuće a vozač koji je na krivini gotovo uleteo u njegovo dvorište pobegao je sa lica mesta.

-Pitam se samo kada će da mi ulete u spavaću sobu? I šta bi recimo bilo da je u tom trenutku kada mi je skršena čitava ograda, na trotoaru bio pešak? Nije ovo prvi put, divljaju ovom ulicom kao nenormalni. Mi stvarno više ne znamo šta da radimo. Bukvalno razmišljaš kada izađeš u dvorište da li će neko da zaleti i pokupi te na vlastitom imanju.-priča meštanin kome je sinoć, u kasnim satima, otkinuta čitava ograda .

IL-Milojice-Nikolica-divljanje-vozaca-300x142 Meštani ulice Milojice Nikolića u strahu od bahatih vozača : ''Ostao sam bez ograde. Sledeći put će mi uleteti u spavaću sobu!''

Kako se sve odigralo brzo, a vozač pobegao sa lica mesta, meštani nisu uspeli da vide počinioca. Policija je po prijavi izvršila uviđaj a istraga je u toku.

-Nemamo mira. Nešto se mora preduzeti jer nama su kuće tik uz ulicu i na nižem nivou.  Vozači divljaju, ako ne saviju dobro u krivi pravo nam uleću u dvorišta a nekome vala i u kuću. –dodaje naš sagovornik.

U nadi da i na ovaj javni poziv za pomoć nadležni neće ostati gluvi, meštani ulice Milojice Nikolića čekaju mirniji san.

 

 

You may also like...

4 Responses

 1. pedja kaže:

  Kada bi su parkirali svoja vozila u svoja dvorišta -garaže mnogo bi bilo bolje.
  (Kupili 3ara placa napaavili kuću dvorište posadili bašticu , posadili 3 reda malina od garaže napravili letnju kujnu, drva složili na trotoaru a auto perkirali na kolovozu)

 2. Ana kaže:

  ostace gluvi. Venijamina Marinkovica je kao autopista, i vise puta je trazeno postavljanje lezecih kod hotela Park i Doma Kulture,ali od toga nema nista

 3. Vozac kaže:

  Mogli bi mestani pomenute ulice da ne parkiraju svoja vozila na ulicu. O toj bahatosti nisu razmisljali?

  • MN kaže:

   Oni koji parkiraju na trotoaru plate kaznu,a vi vozači pobegnete
   A ne zna se ko više juri ovom ulicom
   Da li kamioni ili mala kola,ali vas vozače nema ko da kažnjava iako jurite što na sat
   Vozaču,toliko o bahatosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *