Delegacija Partizana posetila grob Vladice Kovačevića

Delegacija  Partizana predvođena kapitenom Sašom Ilićem i  trenerom Markom Nikolićem  položila je cveće na grob legede crno-belih, Vladice Kovačevića koji je sahranjen u rodnoj Ivanjici.

Odajući počast bivšem igraču i treneru kluba iz Humske, podržali su inicijativu  Vladičinog kuma, Dobriboja Bojanovića, da se na mestu gde je Kovačević grob postavi  spomen bista.

IL-delegacija-Partizana-na-grobu-Vladice-Kovacevica2 Delegacija Partizana posetila grob Vladice Kovačevića

Legenda kluba iz Humske, Saša Ilić, kaže da je Partizan odlaskom Vladice Kovačevića ostao prvenstveno bez jednog divnog čoveka ali i velikog sportiste.

  • Vladicu sam poznavao dosta dugo. Bio je direktor omladinske škole kada sam počinjao da se bavim fudbalom. Pamtim ga kao jednog prijatnog i plemenitog čoveka sa kojim sam provodio puno vremena. Jako me rastužila vest o njegovom odlaksu, kako vreme prolazi te prave legende nas nažalost napuštaju. Ali uspomena na njih je večna.-rekao je Ilić.

IL-delegacija-Partizana-na-grobu-Vladice-Kovacevica3 Delegacija Partizana posetila grob Vladice Kovačevića

Šef struke Partizana, Marko Nikolić, kaže da bi bilo nedopustivo doći u Ivanjicu a ne posetiti grob legendarnog igrača Partizana , vituoza sa loptpm, koji je u klubu ostavio ogroman trag kao igrač i kao čovek.

  • On nikada nije propuštao priliku kada Partizan igra u Ivanjici da bude tu i dočeka nas kao domaćin. Danas smo ovde da odamo počast i pokažemo koliko poštujemo sve ono što je ovaj divni čovek i veliki igrač  učinio za klub i sport uopšte. Partizan neguje uspomenu na njega i čuvaće je u godinama koje su pred nama.-rekao je Nikolić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *