Ivanjica : Osnivačka skupština PUPS-a “Samostalno ćemo na izbore” (VIDEO)

U Ivanjici je danas održana izborna skupština Partije ujedinjenih penzionera Srbije, na kojoj je za predsednicu opštinskog odbora izabrana Milena Cvetković. Tokom sednice izabran je i novi opštinski odbor, tri potpredsednika, deset članova stalnog sastava, predsednik i dva člana nadzornog odbora i dva člana disciplinske komisije. U okviru radnih tela izabrani su zapisničar, dva overivača, i verifikaciona komisija.

Predstavljen je izveštaj o dosadašnjem radu opštinske organizacije PUPS-a Ivanjica, a usvojen je i poslovnik o radu.

Penzioneri-PUPS-Ivanjica-naslovna Ivanjica : Osnivačka skupština PUPS-a "Samostalno ćemo na izbore" (VIDEO)

O narednim koracima PUPS-a na lokalu za InfoLIGU su govorili potpredsednik izvršnog odbora partije i predsednik Gradskog odbora PUPS-a u Čačku Ilo Mihajlovski i predsednika opštinske organizacije za Ivanjicu Milena Cvetković.

Na današnjoj izbornoj skupštini čula se i informacija da će PUPS na naredne lokalne izbore u martu sledeće godine izaći najverovatnije samostalno.

You may also like...

3 Responses

 1. Ljilja kaže:

  DALEKO BILO KO JE IZABRAN PORED TOLIKO PENZIONERA DOKTORA I ITD…VI STE IZABRALI OSOBU KOJA NEMA OBRAZ NI ZA SEBE A NE ZA DRUGE LJUDE..ZALOSNO

 2. Olja kaže:

  Daleko bilo…

 3. Titov pionir kaže:

  Bravo drugovi penzioneri !
  Vi ste nada i budućnost obog grada. Vi ste dike istorije ovog mesta. 8000 ozbiljnih i odgovornih penzionera ima da prođe glat. Imaćete apsolutnu večinu vlast. Prva vaša akcije da bude protest pred Domom Kulture što se daju antipropagandni filmovi četničke sadržine i kalja se ideološka politika nas i SKOJ-a. Sad se naš dragi Pera prevrćeu grobu kad vidi ko mu po onakom zdanju Doma Kulture vršlja i pronosi nenarodnu ideologiju. A toliko je Pera uložio iz republičkog budžeta da nam onaku zgradi podari i narod okulturi da sluša operu, Pavarotija; Lepo stoju partizanska bluza, Titu podršku u svojoj pregalačkoj barbi za nezavisnost i nesvrstanost bratskih naroda.
  Tako da verijemo mi mlađi da ako Bog da dočekamo te penzije prozivimo kao i vi. Vi ste udarnički radili i zaslužili dobru nirovinu.Na snimku se vidi da ste ozbiljni kao uvek. Tako da se vredi uzdati u vas.
  E sad ste dokoni pa udite u politiku. Iskustvo vam je ogromno a u love se ima obezbedio Babokrkić.
  Biće tu letovanja, zimovanja, džabe pitivanja, pregledi, isve što sledije starijim ljudima u humanim družtvima.
  Ali te zaduge su vam promašaj. Možda niste čuli da nema više seljaka koji će da kopaji. Sav narod otišo da studira i da radi u državnoj službi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *