Značajna ulaganja u razvoj ivanjičke privrede (VIDEO)

Da bi odgovorili potrebama ruskog i tržišta Evrpe, obogatili ponudu, proširili broj proizvodnih artikala  ali i omogućili otvaranje novih radnih mesta, kompanije Matis i Tis otvaraju dva najsavremenija distributivna centra u ivanjičkoj industrijskoj zoni. Prvi se prostire na površini od 4 500 metara kvadratnih i namenjen je potrebama kompanije Matis.

Drugi distributivni centar prostiraće se na površini od dva hektara  i u okviru budućeg najsavremenijeg prostora u Evropi poslovaće kompanija Tis.Dragan-Lazović- Značajna ulaganja u razvoj ivanjičke privrede (VIDEO)

Svesni da su ljudski resursi neprocenjiv izvor energije, kompanije Matis i Tis posvećene su usavršavanju kadra ali i omogućavanju što boljih uslova za život i rad zaposlenih. U tom smeru ide i novi poduhvat ovih kompanija, otvaranje dečijeg vrtića za potrebe zaposlenih.Hala-Matis-nova Značajna ulaganja u razvoj ivanjičke privrede (VIDEO)

Ova društveno odgovorna kompanija godinama unazad ulaže u razvoj sporta u Ivanjici, na prvom mestu je FK ’’Javor Matis’’.

Vizija kompanija Matis i Tis  je da zadrže vodeću poziciju na tržištu i ostanu regionalni lideri u proizvodnji i kvalitetu proizvoda.

You may also like...

1 Response

  1. Vlade kaže:

    Svaka cast

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *