Bonecarver u Užicu na promociji Ride to Rock

Ivanjički hardrokeri ‘’Bonecarver’’, grupa iz Sevojna ‘’Nikad Spremni’’ i Makedonski  ‘’The Backdoor Band’’ nastupiće na promociji pokreta Ride to Rock u Užičkom Irish Pub-u ‘’Dabliner’’ 12.novembra.

Ride to Rock širi svoju mrežu na države Balkana i za sada je osvojio Makedoniju i Srbiju zahvaljujući Vejdu Čajldsu koji je ovog leta napravio uspešan proboj u Rumuniji sa prvom Ride to Rock turnejom.

IL-plakatRTR Bonecarver u Užicu na promociji Ride to Rock

Predstavnik Ride to Rock za Srbiju, Nenad Skorković iz Užica, izvršio je selekciju bendova koji će nastupiti na Ride to Rock Tour-u.  – Bonecarver i The Backdoor Band su se nametnuli kao logičan izbor obzirom da neguju isti old school hard rock stil svirke pa se došlo i na ideju da ta dva benda budu okosnica celog Ride To Rock Tour-a na leto 2017 kada su u planu svirke po klubovima u Srbiji, Makedoniji i Rumuniji. Nikad Spremni, kao dobri domaćini i u duhu užičke tradicije su se ponudili da podrže ceo događaj i tako pomognu realizaciju istog.

U svom stilu, gitarista ‘’Bonecarver’’ benda, Nemanja Stojanović  najavio je njihov nastup za portal mladi-užice.com  – Biće to paklenih 45 minuta old school rokanja pa se mole prisutne dame da sačuvaju prisebnost, dostojanstvo i uzdrže se od bacanja svojih brushaltera na binu.

Trojku ‘’Bonecaver’’ sačinjavaju: Konstantin Mitrović (bubanj), Marko Labudović (bas/vokal) i Nemanja Stojanović (gitara). Bend ovih dana slavi godišnjicu postojanja. Pre par meseci izbacili su demo snimak a početkom iduće godine biće gotovo snimanje prvog albuma koje rade u sopstvenoj režiji u svom studiju.

Il-RTR Bonecarver u Užicu na promociji Ride to RockSvi ljubitelji ovog muzičkog pravca pozvani su na najbolje, najzabavnije i najjače veče Ride to Rock pokreta!

O radu i aktivnostima Ride to Rock Serbia možete naći više na njihovoj FB stranici.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *