” Čuvam te od istine”-Vladimir Vještić Vlaad u ivanjičkom Domu kulture (VIDEO)

U ivanjičkog Doma kulture, u petak 13. decembra (20 časova), Vladimir Vještić Vlaad održaće muzičko-poetsko veče, pod nazivom „Kabare romantika“, ili  „Čuvam te od istine“…

Uz gitaru i klavirsku pratnju pijaniste Zorana Tutunovića, istaknutog nacionalnog umetnika i člana Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane “Stanislav Binički”, Vlaad nam, kroz svojevrsno muzičko – poetsko vođenje, osim svojih, izvodi i nezaboravne kompozicije Balaševća, Arsena, Bore, Kemala Montena, Džonija, Bajage, Šerbedžije..

Reč je o “proizvodu” sačinjenom od prijatnih muzičkih “ukusa i mirisa”, a koji nas vraća (kako autor kaže) – na, “fabrička podešavanja”.

Vladimir Vještić Vlaad je rođen i deo života je proveo u Ivanjici. Iza njega  je četiri decenije muzičke karijere, tokom koje je imao nastupe širom bivše Jugoslavije, kao i u više evropskih metropola gde žive ljudi čije je poreklo s naših prostora.

Pre dve godine snimio je dve pesme koje su na mrežama imale više desetina hiljada pregleda, i koje je izvodio u medijima s nacionalnom pokrivenošću, i o kojima su pisali internet portali.

IL-Vladimir-Vjestic '' Čuvam te od istine''-Vladimir Vještić Vlaad u ivanjičkom Domu kulture (VIDEO)

Cena karte: 150 dinara.

Dođite na muzičko  poetsko veče našeg Ivanjičanina,

Vladimira Vještića Vlaada!

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *