Težak udes! Automobil pokosio dečaka na putu do škole

Na putu Guča –Čačak u mestu Vranjica danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je petnaestogodišnji  F.Đ. iz ovog mesta zadobio teške telesne povrede opasne po život.  Naime, na nesrećnog dečaka koji je krenuo u školu naletelo je vozilo ivanjičkih tablica.  Na lice mesta odmah je stigla ekipa hitne pomoći, a dečak je hitno transportovan u čačansku bolnicu.

IL-nesreca-bankina Težak udes! Automobil pokosio dečaka na putu do škole

Kako saznajemo nakon ukazane lekarske pomoći u ovoj zdravstvenoj ustanovi odlučeno je da  dečak bude prebačen u  Beograd, jer je njegovo životno stanje ugroženo.

IL-kuca-nesreca Težak udes! Automobil pokosio dečaka na putu do škole

 

-Ne mogu da se smirim.  Otpratila sam moj ponos, moje unuče, u školu, a sada čekam vesti iz bolnice. Neće da mi kažu kako je. Snaja me zvala, kaže da ne paničim, nije toliko strašno, ali oseća baka sve. Srce mi se cepa, samo da bude dobro. Otac mu je na putu, ne znam ni kako da mu javim.  Čekamo starijeg unuka da stigne kući i donese nam bar neku informaciju,  hoćemo da pocrkamo od sekiracije. -priča baka  Stanica vidno potrešena.

IL-nesreca-naslova- Težak udes! Automobil pokosio dečaka na putu do škole

U Vranjici su svi u šoku. Ćute i mole se za nesrećnog dečaka koga je na putu do škole zadesila zlokobna sudbina.  Šta se zapravo dogodilo utvrdiće policija.

You may also like...

1 Response

  1. Miki kaže:

    Aman ljudi unormalite se i ukljucite mozak dok ste za volanom, svaki dan neko novo sranje, poubijasmo se medjusobno, umesto da nas je sve vise zbog ne savesnih vozaca sve nas je manje. I kazu kriv zakon i pravila ma treba jos strozija pravila da uvedu, ovo moze svakome da se dogodi bez obzira da li smo pesaci ili vozaci i zato pamet u glavu!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *