Ministar Stefanović u Ivanjici-Velike investicije u putnu infrastrukturu i elektroenergetsku mrežu (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade RS, Nebojša Stefanović, obišao je danas PU u Ivanjici zaključivši nakon razgovora sa zaposlenima da je bezbednosna situacija u opštini dosta dobra. Istakao je da je zadovoljan radom policije u Ivanjici koja se izborila za nisku stopu kriminaliteta bez izvršenih teških krivičnih dela što je dodatni motiv da se kroz nova ulaganja obezbedi brži i efikasniji rad pripadnika unutrašnjih poslova.

Ministar Stefanović je u prisustvu direktora JP ‘’Putevi Srbije’’  Zorana Drobnjaka i vršioca dužnosti direktora „Elektroprivrede Srbije“ Milorada Grčića, razgovarao sa predsednikom opštine Ivanjica,  Zoranom Lazovićem i njegovim saradnicima o investicijama države u infrastrukturu, puteve, elekroenergetsku mrežu i druge kapitalne investicije u ovoj opštini.

il-stefanovic1 Ministar Stefanović u Ivanjici-Velike investicije u putnu infrastrukturu i elektroenergetsku mrežu (VIDEO)

 

Posetu Ivanjici delegacija predvođena ministrom Stefanovićem iskoristila je i da čuje od samih građana šta država može da učini na daljem unapređenju kvalitita njihovog života.

il-stefanovic2 Ministar Stefanović u Ivanjici-Velike investicije u putnu infrastrukturu i elektroenergetsku mrežu (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *