Nelegalnim priključcima na vodovod u Kušićima ”odzvonilo”

Opština Ivanjica i JKP Obaveštavaju sve potrošače vode (fizička lica, privredne subjekte i vlasnike objekata), koji su priključeni na vodovodnu mrežu MZ Kušići, da do 02.10.2019. godine u MZ Kušići provere da li se nalaze na spisku vlasnika stambenih i poslovnih objekata koji su na osnovu odobrenja priključeni na javni vodovod Kušići.

Smatraće se da su nelegalnih priključeni na javni vodovod Kušiće stambeni i poslovni objekti, odnosno drugi objekti i zemljišta svih vlasnika koji se ne nalaze na spisku MZ Kušići, a utvrdi se da su njihovi objekti, odnosno zemljišta priključeni na javni vodovod Kušići.

IL-cesma-voda-radnici720-300x232 Nelegalnim priključcima na vodovod u Kušićima ''odzvonilo''

Legalizaciaja nelegalnih priključaka vršiće se samo za priključene stambene i poslovne objekte koji  ispunjavaju tehničke uslove.

Svi priključci koji ne ispunjavaju uslove, uključujući i priključke izvedene za zalivanje zasada i slično, biće isključeni iz javnog vodovoda Kušići,  što podrazumeva i  novčanu kaznu po rešenju komunalne inspekcije.

Ne prijavljivanje sopstvenih nelegalnih priključaka, takođe, podleže prekršajnoj odgovornosti.

Molimo građane da nam pruže sve potrebne informacije o izvedenim priključcima za zasade malina i za svako drugo nenamensko trošenje vode iz javnog vodovoda MZ Kušići.

Svi potrošači vode koji su priključeni na vodovodnu mrežu MZ Kušići moraju da ispune i druge uslove propisane Odlukom o obavljanju komunalne delatnosti snabdevanja vodom za piće javnim vodovodom Kušići.

Sva potrebne informacije mogu se dobiti u MZ Kušići.

You may also like...

2 Responses

  1. Laka kaže:

    Konacno pocnite da radite nesto za to mesto, perspektivno, puno turista, a opstinska vlast nista da uradi.

  2. Radnik kaže:

    Zna li se ko ne presekao cev.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *