Suzbijanje larvi komaraca u Ivanjici

 

Opština Ivanjica obaveštava građane da će u četvrtak, 12.09.2019. godine, ukoliko se steknu neophodni meteo uslovi, biti započet tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine Ivanjica. Radovi će se izvoditi u periodu od 09 do 18h, a planirano je da traju dva dana. Koordinaciju rada sprovešće šef stručno operativnog tima izvođača, uz punu saradnju sa nadzorom tretmana ispred lokalne samouprave.

il-komarci-unistavanje Suzbijanje larvi komaraca u Ivanjici

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je u cilju sprovođenja Programa  suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije-Centralna Srbija za 2019. godinu  sprovelo dve javne nabavke i zaključilo ugovore sa izabranim Dobavljačima i to: za usluge nadzora i monitoringa  stručne kuće za sprovođenje programa za suzbijanje larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije- Centralna Srbija za 2019. godinu sa dobavljačem  ,,Veterinarski specijalistički institut Kraljevo“, kao nosilac posla sa partnerima i za usluge aplikacije preparata za sprovođenje programa suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije –Centralna Srbija  za 2019. godinu sa dobavljačem  ,,EKO-dez“.

foto: besno pile

You may also like...

1 Response

  1. ana kaže:

    suzbijanje komaraca sada kada ce hladno vteme i kada ih nece biti? bolje da suzbiju srbijagas koji nam je unistio ulice i ceo grad tako da nikada nece biti istr

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *