BRAVO KOŠARKAŠI! – Kadeti u jedinstvenoj, pioniri u kvalitetnoj ligi

Košarkaši  OKK ’’Ivanjice’’ ostvarili su sjajan uspeh.Kadeti, trenera Duška Jaćovića, osvetlali su obraz ivanjičke košarke ostvarivši plasman u Jedinstvenu kadetsku ligu pobedom u odlučujućem meču nad ekipom Slobode, 96-87.

  • Ostvarili smo fenomenalan uspeh, uspeli da obezbedimo plasman u dvanaest najboljih ekipa Srbije. Momci su dali maksimum, borili su se do poslednjeg sekunda iako je bilo mnogo problema, uspeli smo da ostvarimo cilj. Spremali smo se za ovo čitavo leto , mnogi su propustili letovanje da bi trenirali, i drago mi je što je usledila nagrada njihov veliki trud i predan rad. Da li ćemo uspeti i koliko da se nosimo sa najboljim ekipama u zemlji, ostaje da vidmo, ali sama činjenica da ćemo odmeriti snage sa Zvezdom, Partizanom,Vizurom, Borcem i drugim ekipama,  za nas je veliki uspeh.-rekao je trener, Duško Jaćović.

Selekcija pionira, koju predvodi trener Zoran Glintić, plasira se u Kvalitetnu ligu pobedivši u odlučujućoj utakmici ekipu Borca u Čačku rezultatom 49-46.

IL-okk-ivanjica-pioniri BRAVO KOŠARKAŠI! - Kadeti u jedinstvenoj, pioniri u kvalitetnoj ligi

  • Veliki uspeh pionirske selekcije, u izuzetno teškim kvalifikacijama koje smo igrali u gostima, uspeli smo da napravimo rezultat za poštovanje. Ovo je plod krvavog rada i velikog odricanja. Celo leto proveli smo trenirajući dva puta dnevno. Žrtvovali smo raspust, odmore,ali se isplatilo. Sve čestitke deci,bili su sjajni. U teškim trenucima kada smo gubili i bili na rubu ispadanja, nisu podlegli panici, borili su se do kraja i uspeli da ostvare sjajan rezultat. To će nam biti jak vetar u ledja u daljem radu.-rekao je trener, Zoran Glintić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *