Konferencija za novinare povodom deset godina Nušićevanja u Ivanjici (VIDEO)

Povodom desete jubilarne Nušićijade, festivala koji se odigrava u Ivanjici od 23. do 25. avgusta, sa predfestivalskim danom 22. avgusta, održana je konferencija za štampu.

Prisutnim medijima obratili su se domaćini- predsednik organizacionog odbora i predsednik opštine Ivanjica Zoran Lazović, koordinator festivala Momčilo Mitrović, koordinator dečije scene Aleksandra Ilić, kao i koordinator protokola Milanko Bošković.

Predsednik opštine Zoran Lazović, uputio je dobrodošlicu svim ljubiteljima kulture I zabave, ali I iskoristio priliku da se zahvali donatorima koji prepoznaju značaj Nušićijade I daju ogroman doprinos u njenoj realizaciji.

Momčilo Mitrović, koordinator festivala, istakao je značaj svih učesnika Nušićijade, koji iz godine i godinu ulažu mnogo truda kako bi ova manifestacija bila što uspešnija I posećenija.il-nusicijada-2019 Konferencija za novinare povodom deset godina Nušićevanja u Ivanjici (VIDEO)

Bogat i raznolik ovogodišnji program najavio je Milanko Bošković, koordinator protokola.

Organizatori festivala su ove godine pripremili i mnoga iznenađenja za najmilije nušićevce, tako da im sledi tri dana gotovo neprestane zabave, istakla je Aleksandra Ilić, koordinator dečije scene.

Budite i vi viđeni u Ivanjici od 23. do 25. Avgusta!

You may also like...

1 Response

  1. Persida kaže:

    Neka hvala,mi smo na PRAVOJ a ne toj otetoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *