ARLEMM – Umetnički karavan u Ivanjici

Na gradskom trgu u Ivanjici, u saradnji sa Turističkom organizacijom ove opštine, u subotu 13. jula biće otvorena izložba fotografija „Umetnički karavan“ koja prikazuje prvih deset godina u životu Ariljske letnje muzičke manifestacije i najavljuje početak jubilarnog ARLEMM-a.

Edukativi i koncertni programi manifestacije ARLEMM održavaju se u Arilju od 20. jula do 4. avgusta 2019.IL-ARLEMM-2 ARLEMM - Umetnički karavan u Ivanjici

ARLEMM 2019 biće otvoren u subotu 20. jula 2019.g., nastupom Ansambla Metamorfozis pod umetničkim rukovodstvom Saše Mirkovića a isto veče na gradskom trgu u Arilju uz podršku Gete instituta iz Beograda, nastupiće nemački saksofonista Hajden Čizom sa svojim kvartetom.

I ove godine, dešavanja će biti prenošena uživo na interenetu, putem Telenor mreže.IL-ARLEMM-3 ARLEMM - Umetnički karavan u Ivanjici

ARLEMM manifestacija i ARLEMM art festival predstavljaju jedinstven doživljaj sa kvalitetnim muzičkim programom, u istorijskom, umetnički i eko uređenom prirodnom ambijentu, koji će ove godine oplemeniti nastupi Stefana Milenkovića, Divne Ljubojević i hora Melodi, Barselona balkan džipsi orkestra, orkestra MUZIKON, orkestra Metamorfozis, Del arno benda i mnogih drugih.

Centralno mesto ARLEMM-a čine edukativni programi u kojima eminentni profesori i predavači umetničke muzike i primenjenih umetnosti, svakodnevno održavaju radionice za talentovanu decu i mlade koji dolaze u Arilje iz celog sveta.

ARLEMM 2019 realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja, u saradnji sa Opštinom i bibliotekom  Arilje, kompanijama Ekstrem intimo i Telenor.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *