Danilo Anđušić promoter I grupe KASTA kampa u Ivanjici (VIDEO)

Mališani iz prve grupe  Međunarodnog košarkaškog kampa ,,KASTA’’ koji se ove godine održava u Ivanjici, poneće iz ove srpske varoši najlepše utiske ali i velika sportska znanja jer su vredno radili u prethodnoj nedelji.  Ovaj kamp već 22 godine radi  pod znakom kvaliteta Košarkaškog saveza Srbije, okuplja preko 1 000 devojčica i dečaka iz čitave Evrope, a do sada su kroz kamp prošla deca iz 42 zemlje sveta.

Iznedrio je velika košarkaška imena, a mnogi od njih danas su promoteri kampa . Danilo Anđušić prve bitnije košarkaše korake načinio je u KASTA kampu odakle je gradio bogatu karijeru u najpoznatijim domaćim i inostranim klubovima. U sezoni 2011/12  sa Partizanom je osvojio nacionalno prvenstvo, kao i Kup Radivoja Koraća, gde je u finalu bio najkorisniji igrač.’’KASTA’’ je i ove godine okupila decu iz zemlje i sveta, profesionalne trenere i košarkaške stručnjake pa je prva grupa trenažni proces obavila na veoma viskom nivou. Utisci učesnika su više nego pozitivni.IL-deca-KASTA- Danilo Anđušić promoter I grupe KASTA kampa u Ivanjici (VIDEO)

’’KASTA’’ kamp po prvi put ove godine održava se u Ivanjici. Organizatori su zadovoljni uslovima što obećava nova druženja u godina koje dolaze. Do polovine avgusta ’’KASTA’’  će biti isključivo u funkciji deteta. Po rečima organizatora osnovni moto kampa je da dete trening završi sa osmehom i pitanjem kada će sledeći. Kroz Ivanjicu će za vreme trajanja kampa proći preko osamstotina mališana iz čitave zemlje.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *