Dodela zahvalnica sponzorima Nušićijade

Organizatori Nušićijade svečano su dodelili zahvalnice donatorima, koji su prepoznali značaj ovog festivala i dali ogroman doprinos u njegovoj realizaciji.

U očuvanju i razvijanju Nušićijade, iz godine u godinu, učestvovalo je na desetine kreativnih ljudi. Od onih najmlađih, koji svojim kostimima svake godine donose duh nekog drugog vremena, do odraslih koji su svojim umom, likom i delom gradili i oblikovali festival,. Nušićijada je brzo prerastao granice lokalne zajednice i probila granice Srbije dosegnuvši do Evrope.

IL-nusicijada-priznanja Dodela zahvalnica sponzorima Nušićijade

Prisutnima se obratio glumac Milan Milosavljević, poznatiji kao Branislav Nušić, i najavio bogat kulturno-umetnički program narednog Nušićevanja, ali i uručio posebna priznanja pojedincima i firmama, koji su značajna karika u održavanju prestižnog ivanjičkog festivala.

Prikazan je i promotivni film sa prošlogodišnje Nušićijade, koji je doneo deo zabave, radosti i humora sa ulica malog grada tokom festivalskih dana.

Ove godine organizatori najavljuju obeležavanje decenije od obnove Nušićijade, od 23. do 25. avgusta, pod sloganom ,,Deset godina Nušićevanja”, a ističu i nadu da će zajedničkim snagama svih koji učestvuju u realizaciji oboriti sve rekorde posećenosti.

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *