Obaveštenje pogona Elektrodistribucije Ivanjica

Ogranak Elektrodistribucija Čačak – Pogon Ivanjica radi na redovnom održavanju mreže niskog napona sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu zbog čega 18, 19, 20 i 21.6.2024. godine u periodu od 8 do 17 časova bez električne energije biće korisnici u naselju i brdu iznad dečijeg vrtića na Mrkočevcu.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.
Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

il-struja Obaveštenje pogona Elektrodistribucije Ivanjica

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *