Srđan Milivojević govorio na osmom protestu #1od5miliona u Ivanjici (VIDEO)

IL-osmi-protest-1od5miliona-ivanjica Srđan Milivojević govorio na osmom protestu #1od5miliona u Ivanjici (VIDEO)

Po osmi put u Ivanjici nezadovoljni građani okupili su se u centru grada gde su im se obratili, Gordana Marinković-Savović iz Asocijacije slobodnih i nezavisnih odbornika i Srđan  Milivojević, bivši lider otpora i jedan od pet miliona.

IL-osmi-protest-1od5miliona-ivanjica-dveri-pozega Srđan Milivojević govorio na osmom protestu #1od5miliona u Ivanjici (VIDEO)

Povod za obraćanje medijima pre početka samog protesta bio je jučerašnji incident ispred Skupštine grada Beograda, kada su pristalice opozicije pokušale da uđu u zgradu, a njihovu nameru sprečie žene koje su se u tom trenutku nalazile u objektu.

U uvodnom delu, Petar Vranić, pročitao je prisutnima saopštenje UG KUDES povodom festivala Nušićijada.

IL-osmi-protest-1od5miliona-ivanjica-petar-vranic Srđan Milivojević govorio na osmom protestu #1od5miliona u Ivanjici (VIDEO)

Srđan Milivojević u obraćanju okupljenima istakao je da je ovo vreme koje zahteva veliko srce i jaku volju, napominjući da je život samo jedan i da se sada mora uspeti jer ovakva Srbija kakva je danas nema budućnost.

IL-osmi-protest-1od5miliona-ivanjica-srdjan-milivojevic Srđan Milivojević govorio na osmom protestu #1od5miliona u Ivanjici (VIDEO)

Protestna kolona se nakon govora učesnika, centralnom gradskom ulicom uputila do trga ispred Doma kulture i nazad. Organizatori su još jednom najavili veliki mirni protest u Beogradu, koji će se održati u Beogradu 13. aprila.

IL-osmi-protest-1od5miliona-ivanjica-jakovljevic Srđan Milivojević govorio na osmom protestu #1od5miliona u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

4 Responses

 1. PRIJATELJ kaže:

  Najbolji si. Pusti botove da rade svoj posao. A ti se ne predaj.

 2. Nesa/Krusevac kaže:

  Kakav narod? Pa taj punoglavac,dok je bio u otporu delio je keks i biskvite kod fontane pa usao u DS kao posl u skupstini,tamo sedi i igra igrice na telef,a sada mu ni to ne valja, Za tebe je poljoprivreda a ostalo neka rade obrazovani i ,,cestiti” ako ih ima ?

 3. Bs kv kaže:

  Šta će njima narod? To ih uopšte ne zanima, samo vlast i pare

 4. Bane kaže:

  Pa gde je narod tu?
  Svega ima samo naroda nema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *