Nagrađeni najuspešniji učenici ivanjičke škole “Milinko Kušić” ( VIDEO )

U Osnovnoj školi „Milinko Kušić“ danas su dodeljna priznanja učenicima koji su završili školovanje sa odličnim uspehom, vukovicma, kao i onima koji su se istakli na takmičenjima.

Đak generacije ove godine je Marta Marić, dok su Vukove diplome poneli Tamara Bošnjaković, Jana Milović, Milan Parezanović, Bogdan Poledica, Ilija Ajdačić, Jana Radivojević, Miloš Jovančić, Đorđe Ristanović, Marko Nedeljković, Tamara Popović, Nevena Aleksić, Nevena Glavinić i Jana Jakovljević.

Posebnim diplomama nagrađeni su učenici koji su tokom svog školovanja postizali rezultate u okviru takmičenja iz predmetnih oblasti, kao i sportskih aktivnosti.

IL-Ucenici-dobitnici-priznanja-web-1 Nagrađeni najuspešniji učenici ivanjičke škole "Milinko Kušić" ( VIDEO )

Kao vid podsticaja i dobrog primera generacijama koje dolaze, i ove godine Osnovna škola nagradila je učenicu koja nije zabeležila nijedan izostanak tokom dosadašnjeg školovanja.

„Biti đak generacija, zaista mnogo znači, osećaj je dobar, ali ovom trenutku prethodilo je mnogo truda i rada, učenja i zalaganja. IL-učenica-generacije Nagrađeni najuspešniji učenici ivanjičke škole "Milinko Kušić" ( VIDEO )Planiram da upišem Ivanjičku gimnaziju, IT smer, jer me interesuje programiranje i razmišljam da se tim bavim kasnije.“ –rekla je Marta isitčući da je uz učenje važno i bavljenje sportom, koje daje dodatnu snagu i motivaciju za uspeh.

Ovde možete pogledati spisak nagrađenih učenika

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *