Obaveštenje odborničke grupe SNS Ivanjica

IL-sns-srpska-napredna-stranka Obaveštenje odborničke grupe SNS Ivanjica

Poštovani sugrađanke  i sugrađani

Obaveštavamo Vas da su odbornici Srpske napredne stranke odlučili, obzirom na trenutna dešavanja i pozivanje na nasilje od strane delova opozicije da ostanu i zaštite instituciju svoje opštine i da ne dozvole teror manjine nad većinom. Ivanjica je varošica ljubavi i tolerancije, a ne mržnje i nasilja.

Smatramo da Ivanjica treba da ostane varoš u kojoj se svaki dan rađa sve više beba , smanjene nezaposlenosti i gde se radovi i investicije vide u svim delovima opštine. Mi kao odbornici koje su građani birali većinom glasova na demokratskim i slobodnim izborima dužni smo da interes istih tih građana štitimo u instituciji kao što je Skupština opštine, a ne na ulici, jer preko ulice nismo ni došli na vlast. Ostajemo ovde sve dok nadležni državni organi ne počnu da rade svoj posao i obračunaju se sa fašistima, ženomrszcima i nasilnicima, jer nismo pristalice istog već normalnog i civilizovanog života svih naših sugrađana i građana Srbije.

Na to nas obavezuje kako politika naše stranke tako i samo porodično vaspitanje i naši moralni kodeksi.

Odbornici Srpske Napredne Stranke SO Ivanjica

Šef odborničke grupe

Vinka Ivanović

You may also like...

1 Response

  1. Danijel kaže:

    bezumlje na srpski način..,čuvaju svoja radna mesta stečena partijskom lojalnošću ili familijarno radjačkim sistemom zapošljavanja,strava i užas srbistana…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *