Računovođe iz čitave Srbije u Ivanjici

IL-racunovodje-ivanjica Računovođe iz čitave Srbije u Ivanjici

Drugu put u Ivanjici se održava svečani skup računovođa Srbije gde se razgovara o inovacijama u ovoj oblasti, razmenjuju se iskustva među kolegama i sklapaju nova prijateljstva. Ove godine okupile su se računovođe iz  Niša, Vranja, Valjeva, Beograda, Arilja , Požege, Užica i grada domaćina skupa.

IL-racunovodje-2 Računovođe iz čitave Srbije u Ivanjici

IL-racunovodje-6 Računovođe iz čitave Srbije u Ivanjici

Predstavnik podružnice Saveza računovođa revzora iz Niša, Bratislav Ilić, istakao je da ga posebno čini srećnim dolazak u malu srpsku varoš koja pleni svojom lepotom. Takođe je rekao da ova okupljanja imaju veliki značaj jer podstiču međusobnu saradnju računovođa iz čitave Srbije.

IL-racunovodje-1 Računovođe iz čitave Srbije u Ivanjici

  • IL-racunovodje-ilic-nis Računovođe iz čitave Srbije u IvanjiciImamo izuzetno dobru saradnju sa računovođama iz Ivanjice, tokom godine sprovodimo zajedničke projekte i poduhvate, veoma smo povezani u okviru posla pa nam je bitno da se družimo i razmenjujemo iskustva. Poznato je da pojedini zakoni, koji su stupili na snagu, još nemaju  podzakonska akta tako da  njihova primena kasni. Upravo i zbog toga računovođe moraju međusobno saradjivati i nalaziti rešenja na osnovu sopstvenih iskustva. Siguran sam da će zbog sveopšte dobiti ovakvi skupovi postati dugogodišnja tradicija.-rekao je Ilić.

Ivanjičanka, Dragana Ćurčić, na čelu je podružnice računovođa Zapadne Srbije koja je proslavila pet godina postojanja.

IL-racunovodje-3 Računovođe iz čitave Srbije u Ivanjici

  • IL-racunovodje-dragana Računovođe iz čitave Srbije u IvanjiciOvi skupovi gde se nađu kolege iz čitave Srbije veoma su značajani za nas pa ćemo se truditi da ih organizujemo još mnogo godina. Na to nas dodatno obavezuje i činjenica da nas je svaki put sve više. Incijativa je potekla od Saveza računovođa a Ivanjica je odabrana za domaćina jer je baš ovde registrovana podružnica za Zapadnu Srbiju. – kaže Ćurčićka.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *