Velika aprilska akcija u Spektru (VIDEO)

IL-spektar-aprilska-akcija Velika aprilska akcija u Spektru (VIDEO)

Posetili smo Salon tehnike Spektar u Ivanjici kako bismo proverili šta su to pripremili za kupce u aprilu.

U toku je sezonska rasprodaja televizora, različitih brendova, karakteristika i cenovnog ranga. Preko 40 modela je na popustu čak do 30%. Tako recimo možete kupiti LED televizor dijagonale 82cm za samo 13.490 dinara.  Ili nešto veće dijagonale, poput ovog FOX modela, 110cm za samo 23.990. Izbor je zaista veliki a cene su najniže na tržištu.

Ali kako smo saznali nisu samo televizori u centru pažnje ovog meseca.

Samo u aprilu tu je sjajna akcija za kupovinu šporeta Alfa Plam. Uz svaki kupljeni električni šporet i kombinovani gasni Alfa Plam u aprilu, očekuje vas vredan poklon paket: kuhinjska šerpa, kecelja, rukavica, krpa, daska i spatula.

Ukoliko ste pak zainteresovani za šporet na čvrsto gorivo, u zavisnosti od vrednosti šporeta dobijate Vaučer za kupovinu u Maxi prodavnicama u iznosu do 1000 dinara.

Vredni pokloni spremni su i za sve one koji planiraju kupovinu Gorenje veš mašine. Uz svaku kupljenu veš mašinu Gorenje sa standardnim motorom, dobijate na poklon odličnu Gorenje peglu SIH1800BT vrednosti 3.000 dinara.

Posebno atraktivna ponuda je na Gorenje masine sa inverter motorom gde dobijate na poklon fen i presu za kosu. Ovi modeli se izdvajaju produzenom garancijom od 10 godina dok su pocetne cene od 36.990 din.

Popusti i akcije važe u svim prodavnicama bele tehnike i to za sve načine plaćanja. Tu je mogućnost kupovine na odloženo plaćanje čekovima građanja, administrativnom zabranom, kreditnim karticama, ili izuzetno povoljnim kreditima Societe Generale banke na 12 i 24 meseca.

Posetite Spektar prodavnice u Ivanjici, Požezi i Lučanima i iskoristite aprilsku akciju kako biste nabavili novi televizor, šporet ili veš mašinu.

Kontakt telefoni prodavnica:

  • Ivanjica – tel. 032 / 663 050
  • Ivanjica Senjak – tel. 032 / 652 014
  • Požega – tel. 031 / 38 25 360
  • Lučani – tel. 032 / 819 528

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *