Novi sneg i nove nevolje (VIDEO)

IL-novi-sneg-ciscenje-putevi Novi sneg i nove nevolje (VIDEO)

Sneg koji je na području ivanjičke opštine bez prestanka padao gotovo dva dana, izazvao je nove nevolje u saobraćaju. Najteže je u višim i planinskim predelima gde je visina novog belog pokrivača dostigla i preko pola metra. Ulice u gradskom i prigradskom području su očišćene, a sve ekipe sa teškom mehanizacijom su na terenu. Utabanog snega na kolovozu ima prema svim pravcima pa se vozačima preporučuje poseban oprez.

Vanredna situacija koja je uvedena 11. januara još uvek je na snazi i kako saznajemo potrajaće još nekoliko dana, dok se situacija u potpunosti ne stabilizuje. Naredne sedmice, dežurne ekipe putara čistiće nekategorisane putne pravce po mesnim zajednicama.

IL-novi-sneg-ciscenje-putevi2 Novi sneg i nove nevolje (VIDEO)

Snabdevanje stanovništva električnom energijom u ovom trenutku je stabilno na čitavom području opštine osim sitnih i povremenih kvarova koji uslovljavaju ispadanje po jedne faze.

Meteorolozi su za danas popodne najavili prestanak padavina i delimično razvedravanje. Od sutra se očekuje porast dnevnih temperatura koje če trajati do srede, što će usloviti početak topljenja snega.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *