Prvi međunarodni turnir u košarci za juniore i kadete od četvrtka do nedelje u Ivanjici

IL-dan-kosarke-okk-ivanjica-svi Prvi međunarodni turnir u košarci za juniore i kadete od četvrtka do nedelje u Ivanjici

Nakon sportske manifestacije ‘’Dan košarke’’, u okviru koje je obeleženo deset godina od ujedinjenja ovog sporta u Ivanjici, predstavljene sve selekcije kluba i prikazani postignuti rezultati,  OKK Ivanjica po prvi put organizuje Međunarodni turnir u košarci za kadete i juniore. Dvanaest ekipa, u dve starosne kategorije, odmeriće snage u hali u Crnjevo od 24. do 27. januara 2019.godine.

IL-dan-kosarke-okk-ivanjica-juniori-i-kadeti Prvi međunarodni turnir u košarci za juniore i kadete od četvrtka do nedelje u Ivanjici

1.Međunarodni turnir u košarci koji se odigrava u Ivanjici okupiće dečake iz Turske, Bugarske, Makedonije, Republike Srpske i Srbije.

U juniorskoj kategoriji takmičiće se osam ekipa: Elit (Istanbul Turska), Elit spor (Istanbul Turska), Ahil (Sofija Bugarska), MK (Makedonska Kamenica Makedonija), Gacko (Gacko Republika Srpska), Stari Ras (Novi Pazar Srbija), Klik (Arilje Srbija), Okk Ivanjica (Ivanjica Srbija)

U kategoriji kadeta takmiče se: Elit (Istanbul Turska), Gacko (Gacko Republika Srpska), Stari Ras (Novi Pazar Srbija) i Okk Ivanjica (Ivanjica Srbija)

IL-dan-kosarke-okk-ivanjica Prvi međunarodni turnir u košarci za juniore i kadete od četvrtka do nedelje u Ivanjici

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *