Romantična komedija “Kišobran za dvoje” u Domu kulture

Predstava koju je po tekstu Aleksandra Ace Popovića režirala Nada Macanković „Kišobran za dvoje“ stiže u ivanjički Dom kulture.

IL-kisobran-za-dvoje-dk Romantična komedija “Kišobran za dvoje” u Domu kulture

Plava sala Doma kulture u Ivanjici je u sredu, 23. januara, od 20 časova, rezervisana za romantičnu komediju u kojoj igraju Miljan Prljeta i Nada Macanković.

Radnja komada smeštena je uz jednu od beogradskih pijaca gde se susreću dve romantične starogradske duše, jedan trgovac srećom ili šibicar i jedna prodavačica starih stvari. Ljubav se rodila na prvi pogled, ali treba hrabrosti da bi se i ostvarila. Svet pijace u sumrak prepliće se sa svetom Holivuda i američkih filmova, u njihovim snoviđenjima, stvarajući atmosferu romantike.

U ovoj romantičnoj komediji, prepunoj životnih situacija, dvoje glumaca nas uvode u čudesni svet Acinih pijačnih ljudi, njihovih problema, sukoba, njihovog neodoljivog načina govora i čežnje za boljim životom, stvarajući sliku jednog Beograda, kog više nema.

Cena karte je  400 dinara, a mogu se rezervisati lično, u kancelarijama Doma kulture ili pozivom na telefon: 032-661-087.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *