IZBORI LUČANI: Saopštenje GG ”Jedan tim”

IL-jedantim-gg-lucani-guca IZBORI LUČANI: Saopštenje GG ''Jedan tim''

Grupa građana „Jedan tim“ svoju kampanju bazira na promovisanju svoje liste i ponosnim isticanjem svakog svog kandidata za odbornika u budućem sazivu lokalnog parlamenta. Upravo to je ono što nedostaje svim drugim organizacijama koje su se prijavile za predstojeće izbore – LJUDI. Kako drugačije objasniti zaklanjanje iza beogradskih lidera, angažovanje čitavog državnog aparata i aktiviranje satelitskih organizacija u vidu lažnih opozicionih lista za izbore u tako maloj sredini kao što je opština Lučani. Uprkos tome, vojvođanski aktivisti koji već mesecima špartaju Dragačevom sa terena nose loše vesti, pa je neko odlučio da preduzme i one radikalnije mere i izvrši pritisak na naše kandidate, pa čak i na ljude koji su nas svojim potpisom podržali.

Ovakvi potezi sigurno predstavljaju i odraz nemoći i pokušaj da se sve ono loše iz prethodne četiri godine pokrije predizbornom kampanjom. Ali na njihovu žalost postoje ljudi koji se sećaju i njihovih obećanja od pre četiri godine, i (ne)dela u istom periodu. U prethodne četiri godine naša opština je ostala bez Suda, Katastra, Poreske uprave i 10% stanovništva. Varošica Guča je ostala bez pijace, najveće privredno društvo muku muči sa plasmanom svojih glavnih proizvoda, a Sabor trubača i FK „Dragačevo“ su na najnižim granama u svojoj istoriji. Dakle malo je toga ostalo što nisu uspeli da zatvore. U zamenu za sve što je uništeno nudi nam se kafa, ratluk i cepanje drva, a kažu da će biti i ulja i brašna. I sve ovo se naziva dostojanstvenom kampanjom.

A prava prilika da to svoje dostojanstvo pokažete je TV duel u kojem bi se predstavili kandidati na predstojećim izborima.

Drage naše komšije na ovim izborima je sav ponos Dragačeva stao na jednu listu. Zaokružite broj 7 i tako svoj glas ostavite u svojoj opštini.

GG „Jedan tim“ – tvoj izbor!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *