U Lučanima napadnuta aktiviskinja SNS

IL-sns U Lučanima napadnuta aktiviskinja SNS

U Lučanima je mapadnuta Nada Jovanović, šezdesetčetvorogodišnja aktivistkinja Srpske napredne stranke, dok je delila propagandni material .

Napad se dogodio oko 13.30 minuta nakon čega je i prijavljen Policijskoj stanici u Lučanima. Napadnuta žena rekla je da je nepoznati muškarac udario u predelu lica dok je u sandučiće zgrade stavljala propagandni material SNS-a.

  • Nada Jovanović je opisala šta se dogodilo. “Čovek je ušao na vrata, uvukao me u zgradu, udario pesnicom. Ja sam pala. Rekao mi je ‘znaš ti da sam policajac’. Šta me briga što je on policajac. Podigao me opet sa zemlje, ja sam pala, pao mi mrak na oči. Počeo je da me drma i pitala sam ga ‘šta hoćeš od mene, pusti me’, počela sam da vičem, ali nigde nikog nije bilo”, rekla je Jovanovićeva za RTS.

Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo i intenzivnose  traga za napadačem. Napadnuta žena je upućena u Zdravstveni centar u Čačku, navodi se se u saopštenju MUP-a.

Srpska napredna stranka najoštrije je osudila današnji napad i pozvala pripadnike MUP-a da što pre otkriju i privedu pravdi počinioce. I predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin osudio je, kako je rekao, “sramni i kukavički napad“.

Napad je osudila i Srpska narodna partija.

Izvor:Info LIGA, RTS

You may also like...

1 Response

  1. Aba kaže:

    Protiv sns se i ne može drugačihe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *