Peti direktorski mandat za Stevana Davidovića

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Srbije, Mladen Šarčević, doneo je 26. novembra rešenje o postavljenju diplomiranog fizičara Stevana Davidovića za direktora Osnovne škole „Milinko Kušić“ u Ivanjici.

IL-stevan-davidovic Peti direktorski mandat za Stevana Davidovića

Davidoviću je ovo peti mandat na čelu najveće ivanjičke osnovne škole.

Za njegov reizbor bilo je 98 nastavnika škole, 8 ih je bilo protiv, a dvoje uzdržano. Školski odbor koji broji 9 članova, jednoglasno je podržao Davidovića.

Osnovnu školu „Milinko Kušić“ pohađa ukupno 1.050 učenika. U razrednoj nastavi ih je 421, u predmetnoj 496, a u odeljenju za decu sa posebnim potrebama 8 učenika. Izdvojena odeljenja ukupno broje 125 đaka.

You may also like...

15 Responses

 1. Srbislav kaže:

  Čudo smo od naroda … Nemam komentar …

 2. Botbuster kaže:

  Botaničaru, ne sadi..

 3. Sotra kaže:

  Nije ni **** los pogotovu kada su ucitljice u pitanju

 4. Zaposleni kaže:

  On se pozdravio sa nama, pozdravio sa pomocnim radnicima i sam po skoli sve obavestio da dolazi novi vd.

  Sindikat se spremao da strajkuje ako vd bude neko iz druge skole, a iz nase svi bi prihvatili.

  Sta se desilo posle razgovora u opstini, samo nadjamo. Cime je to on zasluzio ili sta je dogovoreno.

 5. Sve se zna kaže:

  Znaci, da bi odbornik sa liste gradjana podrzao vlast (citaj familija) podrzao se Stevo. Zakitite se sa njim.

 6. Царица kaže:

  За њега неће имати ни пензије,јер овим избором је загарантовао све будуће мандате.Само да поживи.јер шта ће бити са његовим запосленим а поготову омиљеним не сме се ни помислити?Ипак је он лав,тј. цар у свом царству.

 7. Marko kaže:

  Sramota,peti mandat pored toliko afera o kojima narod priča (pronevera novca,prepravljanje ocena,otudjenim parama sa računa…).U srbistanu je pravilo da što imaš više afera iza sebe ,to ti je utaban i siguran put da ćeš doći do neke dobre pozicije u društvu.Umesto da se direktorom bavi tužilaštvo i policija,on postaje opet direktor.Onda se pitamo zašto ljudi beže odavde i apatični su da se nikada ništa neće promeniti.Kakvi prosvetni radnici-takav i njihov direktor škole, a obrazovanje ocenjeno kao najgore u Evropi .Kakav narod-takva i vlast,uvek bilo i biće …

 8. veka kaže:

  Javiti predsedniku mozda se obraduje?
  Ko zna!

 9. Ivanjicanin kaže:

  Svaka cast direktore!
  Jedini covek koji u Ivanjici prosvetu pidize na visi rang! Vizionar i covek od znjanja.

  • ovi naši titulaši kaže:

   Izvesni Ivanjicanin 28/11/2018 u 14:08… ozaren kliče “Svaka cast direktore!”
   E ova izreka,ili ti podanička uskličnica, sve govori o primitivizmu ove /kako ivanjičani kažu/ ČARŠIJE.Nornalna stavr mi tvrdimo da nismo turci, ali eto za turskoga vakta to čaršija ostalo mu od đeda Bogosava. Da se zna – reč Čaršija vuče korene iz turskog Çarşı, albanskog. Çarshia. E da je moj prijatelj nastavnik Trnavac još u prosveti ne bi čaršijaši prošli ovu osmoljetku.
   Nego vratimo se mi titulama. Ovo je malo mesto pa titule mnogo znače,onome ko ju je stekao i onome ko je izgoavara. Onom ko je izgovara korisno je jer će ga Direktor zapamtiti. A diriektoru ne šteti već mu diže cenu. Znači titule Direktor, Doktor, Profesor, <sudija, Akademik mada ih ovde za sada nema, su staleški prestiž. Pa taman steko je na učiteljskom fakultetu u Užicu. Jer molim vas Dr, je Dr. 🙂
   Tako evo kao svedočenje ovog traktata primera iz prve ruke kao dokaz.
   Pre neki dan pred opštinom šetaju dva starija gospodina a prema njima u susret ide jedan poniži čovek zguren ali glasan. Taj mali čoečuljak snažno izgovori velike reči:"đe ste direktori!"
   Direktori onako lični veliki i uspravni, nije ih život slomio a imaju i solidne penzije, samo klimnuše glavom. Ja onako promrzao držim unuče za rikicu jer ga vodim iz školice, a ono me upita: "Deda zašto čika Bola i komšiju Mola zove ovaj čovek direktori, mene je majka učila da su naša imena dobijena svetom tajnoma krštenja nešto najlepše i bogoumilno?"
   Ja se onako zbunih pa rekoh Nikolici: "Nikolice dete moje to je navika jer je kod nas titula a ne kršteno ime ima prolaz i kod Doktora i kod Profesora i kod Sudije. Kad se tako nekom obratiš on se nekako umilostivi pa se prosto sažali pa i lepše sasluša naročito Sudije. Na to će meni moj unuk Nikolica:"E deda tako ću i ja kad budem veliki." Ja ućutah jer kakva idu vremena dete je u pravu.
   Na zapadu kad bi se osoba obratila drugoj osobi umesto imana nazivom njegove akademske titule on bi se ozbiljno uvredio. Ali otom potom ovo je rekosmo Ivanjička ČARŠIJA !!!

  • Botbuster kaže:

   Bot!

   • Botaničar kaže:

    @Botbuster
    – Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu …!!! Šta to reče Botko ;-(
    Hi how are you today?

 10. Učenici kaže:

  Čestitamo ! Zna se ko je najbolji direktor u našoj opštini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *