Ponovo bahati maloletnici ”pozajmljuju” tuđa vozila i luduju

Već drugi put za dva meseca, nekoliko maloletnih prestupnika iz Ivanjice ‘’pozajmljuju’’ tuđe automobile, voze ih  pa ostave na određenoj destinaciji i uteknu, svedoče za portal InfoLIGA oštećeni vlasnici. Za vikend na meti im je bilo i vozilo jednog ivanjičkog taksija.

IL-autovozac2i Ponovo bahati maloletnici ''pozajmljuju'' tuđa vozila i luduju

Kako naša redakcija nezvanično saznaje, prestupnici su iskoristili trenutak kada je taksista po završenom poslu parkirao auto i nakratko se udaljio, uskočili u njega i odvezli se.

Iste večeri ‘’pozajmljen’’ je i auto Mira Rajkovića iz Kiseljaka.

 • Oko deset časova primetio sam neko taksi vozilo kako prolazi pored moje kuće, ali ništa sumnjivo. Sat kasnije, dok sam gledao televizor sa suprugom, začuo sam tup zvuk, kao lupanje vratima. Izašao sam u dvorište i na prvi pogled mi se činilo da je sve u redu, ali kada sam malo bolje pogledao auto, bio je ukoso parkiran, razbijen prednji branik i desno krilo. Prijavio sam policiji, koja je odmah došla, uzela otiske i ne bih znao da vam kažem šta se dalje dešavalo. Ja sam kola odvezao kod majstora sutradan, šteta je oko 120 evra.– priča za Info LIGU, Miro Rajković.

Oba slučaja, kako svedoče naši sagovornici, uredno su  prijavljena nadležnima koji intenzivno rade na tome da ovakvih, nesvakidašnjih incidenata više ne bude.

Podsećamo, Info LIGA je u avgustu pisala o bahatom ponašanju grupe prestupnika koji su tom prilikom takođe otuđili dva automobila na par sati, ostavljajući ih nakon vožnje bez oštećenja. Ovaj put vlasnici ‘’pozajmljenih’’ vozila osim pretrpljenog stresa morali su da plate i saniranje načinjene štete.

You may also like...

4 Responses

 1. Roditelj kaže:

  Samo da necije zezanje ne izadje na neko vece zlo…Valjalo bi reagovati. Ne samo nadlezni, nego porodica, na prvom mestu. Zna li vecina roditelja gde su im deca uvece

 2. Klpoiju kaže:

  Njihova deca i oni najvise divljaju sa kolima.

 3. Alek kaže:

  Mozda su poznati policiji.???????????? Znaju li oni da policajac zivi u Kiseljaku.

 4. Ivanjica kaže:

  Da li policija radi svoj posao ili se vozika u Mercedesima (sa lepim brojem tablica)?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *