Nakon 22 godine sportska hala u Crnjevu ima novi led semafor

IL-semafor-crnjevo-novi Nakon 22 godine sportska hala u Crnjevu ima novi led semafor

Nakon 22 godine sportska hala u Crnjevu dobila je novi led sportski semafor koji će moći da prati košarku, odbojku, rukomet, futsal… Reč je o profesionalnom semaforu čija je vrednost 1 300 000 dinara i finansirala ga je opština Ivanjica. U narednih par dana semafor će biti pušten u rad.

Problemi sportskih ekipa koje su morale profesionalne mečeve da igraju van Ivanjice, jer je prethodni semafor bio gotovo neupotrebljiv, sada će biti rešeni.

IL-semafor-crnjevo-novi-3 Nakon 22 godine sportska hala u Crnjevu ima novi led semafor

  • IL-Milos-Krivokuca Nakon 22 godine sportska hala u Crnjevu ima novi led semaforPošto smo se plasirali u viši rang takmičenja iz Saveza nam je stiglo obaveštenje da ne možemo igrati utakmice na domaćem terenu jer stari semafor je bio u katastrofalnom stanju. Morali smo da idemo u u Arilje da bismo odigrali utrakmicu kao domaćini. Ovo nam mnogo znači, napokon ćemo na domaćem terenu uz našu publiku i dobru atmosferu moći da nastavimo takmičenje i nadam se nižemo pozitivne rezultate. Hvala svima koji su prepoznali ne samo naše, nego probleme svih sportskih kolektiva iz Ivanjice, i omogućili nam, nakon dve decenije, uslove za odigravanje utakmica bez tehničkih poteškoća.-kaže Miloš Krivokuća, trener KMF Ivanjica.

IL-semafor-crnjevo-novi2 Nakon 22 godine sportska hala u Crnjevu ima novi led semafor

Novi semafor imaće mogućnost emitovanja multimedijalnih sadržaja u pauzama mečeva.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *