Predsednik opštine ugostio decu iz vrtića i ivanjičkih škola (VIDEO)

U okviru Dečije nedelje mališani iz ivanjičkih škola i vrtića posetili su predsednika opštine Zorana Lazovića i uručili mu simboličan poklon, mozaik leptira sačinjen od reciklažnog materijala. Nakon toga su kroz razgovor ostavljali razna pitanja na koja je prvi čovek opštine rado odgovarao.

IL-deca-kod-predsednika-2 Predsednik opštine ugostio decu iz vrtića i ivanjičkih škola (VIDEO)

Učenike je najviše zanimalo kada će u okviru njihovih škola biti novih sportskih terena, atletskih staza, da li će Ivanjica dobiti bazen na otvorenom i može li lokalna samouprava češće da organizuje besplatan prevoz za decu sa terena kako bi prisustvovali kulturnim i sportskim dešavanjima koja se organizuju u samom gradu.

Predsednik je učenicima obećao da će lokalna samouprava u što kraćem periodu učiniti sve kako bi im želje bile ispunjene  i stvoreni uslovi za njihovo bezbrižno i bezbedno odrastanje u ovoj varoši. Tom prilikom kratko je podsetio na značajne investicije u oblasti obrazovanja koje su u prethodne dve godine uticale na bolje uslove rada u školama.

IL-deca-kod-predsednika-1 Predsednik opštine ugostio decu iz vrtića i ivanjičkih škola (VIDEO)

  • -Zamolio bih vas da uvek ostanete vedri, nasmejani i da u životu razmišljate optimistično. Gradite budućnost tako što ćete prihvatati prave životne vrednosti, a po završetku školovanja vratite se u Ivanjicu koja će vas dočekati raširenih ruku. Moji saradnici i ja uložićemo i poslednji atom snage, znanja i volje da ovo mesto učinimo poželjnim za život, da Ivanjica bude grad u koji se svi rado vraćaju. –rekao je Lazović.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *