Horor kod Ivanjice – Napao policajca nožem preteći mu ubistvom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Ivanjici odredili su meru zadržavanja M.O.(55) iz okoline Ivanjice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nasilničko ponašanje.

IL-horror-noz Horor kod Ivanjice - Napao policajca nožem preteći mu ubistvom

Osumnjičenom se na teret stavlja da je najpre verbalno a potom i fizički napao dve žene, od kojim mu je jedna tašta, a potom izazvao saobraćajnu nezgodu u mestu Brezova, opština Ivanjica, tako što je upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola udario u putničko vozilo koje se kretalo ispred njega, a kojim je upravljao policijski službenik PS Ivanjica. Nakon toga je izašao iz vozila i nožem pokušao da napadne policijskog službenika preteći mu ubistvom. Policijski službenik je upravljao privatnim vozilom van dužnosti.

Osumnjičeni M O. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu i određen mu je pritvor do 30 dana.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Info LIGA, povratnik sa trinaestogodišnje robije, na koju je bio osuđen zbog ubistva, M O. napao je nožem policijskog službenika Boška S. Nakon toga prema svedočenju našeg izvora nastala je drama kojoj je prisustvovao i Boškov desetogodišnji sin jer se nalazio u automobilu sa ocem.

  • Upravo izlazimo iz bolnice. Dete nam je dobro ali je pretrpelo veliki stres, trenutno kaže da se ničega ne seća. Volela bih da tako i ostane.-kaže Boškova supruga Ceca.

Nakon sudara Boško je izašao iz auta ali je umesto pomoći zbog povreda koje je zadobio, usledio pravi košmar. Nasilnik je iz svog vozila izvadio nož, nasrnuo na Boška koji je uspeo brzom reakcijom da se odbrani. Prema rečima njegove supruge, jedan od prolaznika  pritrčao je automobilu i iz njega izvukao desetogodišnjeg dečaka sklanjajući ga od horor scene.

You may also like...

2 Responses

  1. Vidoje kaže:

    O ovakvim događajima se ne piše napamet. Čovek se ne zove Miloje već Mikailo. No to je manje važno. Važan je postupak i reakcija čoveka za koga kažete da je slučajni prolaznik. Reč je o hrabrom čoveku, meštaninu Ivanu Panteliću, koji se našao u blizini i dotrčao da vidi šta se dešava. Onda je stao ispred Mikaila koji je mahao nožem i u jednom momentu nasrnuo na njega. Da bi zaštitio dete Ivan je goloruk krenuo na nasilnika i uspeo da odbrani dete. Ovo znam jer sam došao neposredno posle toga, dok je Ivan još držao prestrašeno dete u naručju. Iako je tu bilo više meštana, niko mu nije pritekao u pomoć, verovatno plašeći se osvete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *