Atmosferska voda pravi probleme meštanima Otočke ulice

Po ko zna koji put meštani Otočke ulice u naselju Crnjevo, morali su da brane svoje objekte od vodene bujice koja ,uvek, nakon malo jače kiše izazove haos u ovom naselju. Meštani kažu da su u više navrata pokušavali da kontaktiraju nadležne kako bi se problem rešio, ali do ovog trenutka nisu uspeli ništa da promene.

 • Stvarno je strašno. Svaki put kada padne kiša ulicom ide reka, kamenje, mulj na sve strane. Moramo da istrčavamo iz kuće i lopatama guramo blato i vodu da nam ne bi ulazila u domove. Žalili smo se ali još uvek nismo uspeli da saznamo u čijoj je nadležnosti da ovaj problem reši. Ne znamo više šta da radimo. Ovako je godinama. Plašimo se decu da pustimo da se igraju van jer ostane toliko prljavštine kada se voda povuče.-kaže Gordana Karadžić.

Problem meštanima Otočke ulice stvara atmosferska voda iz obližnjeg potoka. Pri ovako jakim padavinama potok se izlije i odvodne  cevi ne mogu da prihvate toliku količinu vode. Sa sličnim mukama susreću se i meštani ulice Milojice Nikolića a problem je teško rešiv jer je u startu, pre više godina, dosta objekata neplanski priključeno na mrežu.

IL-otocka-potok2 Atmosferska voda pravi probleme meštanima Otočke ulice

U Komunalnom preduzeću saznali smo da su ove dve lokacije upisane kao prioritet i nakon svake jače kiše, radnici izlaze na teren kako bi sanirali posledice. Konkretno, Otočka ulica je čišćena u petak ali ni to nije dalo efekat.

 • Problem je sistemski i postoji godinama jer u startu stvari nisu uradjene kako treba, tako da za sada preduzimamo sve da saniramo posledice, do konačnog rešenja.-rekli su nadležni.

You may also like...

4 Responses

 1. RAKO kaže:

  uklonite kuce sa stargo potoka i resicete problem a ima ih puno.Kao dete kada sam bila i igrala se potok je prolazio tuda, ALI dodjosi dodjose i napravise kuce i garaze na potoku, A ponajvise Neskovici.

 2. RAKO kaže:

  E dragi moji kada se svinjarci budu ukinuli u Crnjevu ce biti bolje

 3. Djordje kaže:

  Nije samo Otocka ulica ima ih jos.

 4. Dejan kaže:

  Pa, nije to baš samo atmosferska. Ima tu i neki “potočić”…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *