Ne propustite Gorenje dane u Spektru!

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnom tehnikom, koja će se savršeno uklopiti u ambijent vašeg doma, životni stil i kućni budžet, pravi je trenutak za kupovinu.

IL-spektar-gorenje Ne propustite Gorenje dane u Spektru!

Iskoristite tri dana velikih sniženja u svim Spektar radnjama i na sajtu spektar.rs. Od 19. do 21. jula očekuje vas 10% popusta na kompletan asortiman Gorenje!

Akcijom Gorenje dani obuhvaćene su sve kategorije, od malih kućnih aparata, preko bele tehnike i ugradne tehnike. Cilj nam je da svim kupcima obezbedimo što kompletniju, bolju i povoljniju ponudu. Snižene cene važe za odloženo plaćanje čekovima i Intesa karticom na 12 rata, kao i za gotovinsko plaćanje. Isporuka na kućnu adresu je besplatna za sve porudžbine u iznosu preko 3.000 dinara.

Dokazani i provereni kvalitet kućnih aparata Gorenje obezbeđuje i višegodišnju garanciju. Gorenje aparati su tu da učine vaš život lakšim, a održavanje domaćinstva jednostavnijim.

Kompletnu ponudu Gorenje asortimana pogledajte klikom na spektar.rs. Napomena: U cene na sajtu nije obračunat popust, već se naknadno obračunava prilikom kupovine.

Posetite nas i izaberite svoj uređaj!

Kontakt telefoni prodavnica:

  • Ivanjica / Tel. 032 / 663 050
  • Požega / Tel. 031 / 38 25 360
  • Lučani / Tel. 032 / 819 528

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *