Obustavljeni radovi na rekonstrukciji Crnjevskog mosta

Preduzeće „Granit plus“ iz Užica, saopštilo je juče posle podne da su radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Moravice na putu za naselje Crnjevo obustavljeni do daljnjeg zbog, kako su naveli tehničkih problema.

IL-lamontana-logo-TEXT Obustavljeni radovi na rekonstrukciji Crnjevskog mosta

Radovi su prekinuti 2. jula, po nalogu nadzornog inženjera, a razlog za ovakvu odluku je neophodno izmeštanje PTT instalacija i optičkih kablova iz tela mosta. U preduzeću „Granit plus“ kažu i da je zbog tehnolohije izvođenja radova potrebno potpuno zatvoriti most za saobraćaj, za sta se očekuje dobijanje rešenja od strane nadleznih opštinskih struktura odnosno saobraćajnog inspektora.

  • „Kada se navedeni uslovi ispune radovi će biti nastavljeni”, navodi se u saopštenju dostavljenom redakciji portala Info LIGA koje je potpisala Ivana Veljović iz tehničke službe preduzeća “Granit plus” koje izvodi radove na pomenutom mostu.

Kada će iz tela mosta biti dislocirane PTT instalacije i optički kablovi, u ovom trenutku nije poznato.

You may also like...

2 Responses

  1. Mirko kaže:

    Radice ovi godinu dana kako izgleda.Kao da nisu znali da su tu kablovi.

  2. Majami kaže:

    Ma sram ih bilo , nigde nema da kada se pogodi veliki posao da se radi samo pre podne , ovde ne mislim na radnike njima je tako receno nego na gospodu izvodjace , sad su se setili da im nesto smeta , ma znas sta motka je zakon . Prvo kasne sa pocetkom onda samo se radi prva smena sad su videli kablove , ma raskidajte ugovor sa njima i uzimajte nekog drugog izvidjaca da se most zavrsi .SRAMOTA bre vise FUJ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *