Škola u Bratljevu u novom ruhu – uloženo 1,5 miliona dinara (VIDEO)

U Osnovnu školu ‘’Milan Vučićević Zverac’’ u Bratljevu uloženo je 1,5 miliona dinara kako bi se renovirao kompletan prostor, obezbedilo grejanje i bolji uslovi za rad učenika i profesora. Sredstva je obezbedila lokalna samouprava a u narednom periodu planirano je da uz podršku resornog ministarstva zaživi i škola u prirodi jer postoje svi potrebni uslovi da se ova aktivnost realizuje.

IL-lamontana-logo-TEXT Škola u Bratljevu u novom ruhu - uloženo 1,5 miliona dinara (VIDEO)

Posebnu motivaciju za nova ulaganja daju uspesi 14 učenika koji  iz udaljenih zaseoka svakodnevno kilometrima putuju do škole a njihov direktor, Vidosav Kolarević, pored svih obaveza nađe vreme da ih doveze i nakon završenih časova odveze kući.

Škola je dobila parno grejanje, učionice su pregrađene, okrečene, plafoni spušteni, kupljene su nove klupe i stolice. Ugradjena je PVC stolarija a kako bi deci bilo toplije, vratima je zatvoren i školski hodnik.

You may also like...

4 Responses

 1. сале kaže:

  Svaka cast!!!

 2. Maki kaže:

  A u ambulanti ni tehnicar… 14 djaka, milion ipo,a koliko naroda na ovom podrucju,ambulanta ne funkcionalna! Nadam se da cete mi objaviti komentar,koji nije uvredljive prirode,vec zalosnog stanja naseg grada…

  • mikan kaže:

   Zasto uvek trazimo negativno u dobrim stvarima.Ostavimo sopstvene frustracije za sebe…

   • Maki kaže:

    Daleko da je ovo negativno,ali je zalosno da narod koji zivi u ovim krajevima trpi losu zdravstvenu zastitu! Tesko zaposliti sestru ili tehnicara,da radi i time se omoguci narodu ove mesne zajednice sigurnost kroz taj vid medicine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *