Ivanjičanke u košarkaškoj reprezentaciji Srbije

Košarkašice OKK ’’ Ivanjica’’,  Dijana Arsović(14) i Jovana Jevtović (13), bile su deo košarkaške reprezentavije Srbije na pripremama u Kladovu. Reprezentativni treneri koji predvode nas tim doneli su zajedničku odluku da je Dijana Arsović bila najuspešnija u 2004. godištu a Jovana Jevtović najuspešnija u 2005. godištu. Ivanjičke košarkašice nagrađene su sportskom opremom KSS.

IL-lamontana-logo-TEXT Ivanjičanke u košarkaškoj reprezentaciji Srbije

  • Kada smo pravile prve košarkaške korake nismo ni sanjale da ćemo jednoga dana uspeti da dodjemo u situaciju da budemo pozvane na pripreme reprezentacije Srbije RTC u Kladovu. Eto, desilo se i to kao rezultat velikog rada, odricanja, posvećenosti i pre svega ljubavi prema košarci. Ovaj uspeh nas obavezuje da još više radimo na sebi, da se još više trudimo i da pokažemo da mi to možemo. Hvala svim devojkama iz OKK Ivanjica bez kojih ne bi ostvarile ovakav ispeh i hvala treneru Milinku Tošiću što je imao strpljenja i naučio nas kako da postanemo bolje košarkašice, bolja deca i zato što je verovao i veruje u nas! – kažu Dijana i Jovana.

Prve košarkaške korake ove talentovane devojčice napravile su uz trenera Milinka Tošića.

  • Dijana i Jovana su ostvarile izuzetan sportski uspeh. Na najbolji način su predstavile svoj grad Ivanjicu, OKK ’’Ivanjica’’, roditelje, sebe i mene, ne samo svojim košarkaškim umećem već i svojim ponašanjem. Naći se među najtalentovanijim košarkašicama u Srbiji i biti najbolji među njima je ogromno priznanje. Moram napomenuti da iza ovakvog uspeha stoji veliki rad,odricanje i pre svega velika ljubav prema košarci. Nadam se da će njihov uspeh služiti kao primer svoj deci u Ivanjici da odaberu prave vrednosti. Nadam se da će Dijana i Jovana  ovaj uspeh shvatiti na pravi način i da će u narednom periodu još više raditi na sebi kako bi u potpunosti razvili talenat koji poseduju.-kaže Tošić.

 

You may also like...

2 Responses

  1. Milan kaže:

    A niko ne objavljuje da je Mijailovic u odbojkaskoj reprezentaciji Srbije???

  2. Marjana kaže:

    Da li su samo oni pozvani ili ima jos dece iz Ivanjice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *