Šala ili ne? – Ovaj snimak zapalio je društvene mreže (VIDEO)

Kada je odlučio da snimi komšijinu akciju ‘’košenja malinjaka’’ ovaj Ivanjičanin nije  ni slutio da će za samo nekoliko sati njegov video zapis postati hit na društvenim mrežama.

premiertaxibannertext474 Šala ili ne? - Ovaj snimak zapalio je društvene mreže (VIDEO)

Aktuelna situacija vezana za cenu malina dodatno je podstakla ljude da  ga pogledaju pa je za par sati pobrao 328.000 pregleda i 3.100  šerovanja, ali nije sve baš onako kako izgleda.

Kada je redakcija portala InfoLIGA pozvala sina vlasnika ovog malinjaka, Srđana Grujovića, da nam kaže zašto su se odlučili na ovakav potez, dobili smo sledeći odgovor:

  • Ma to je više bila šala sa tim snimanjem, ali otišlo predaleko. Pokosili smo deo malinjaka jer će tom trasom da prodje gasovod.  I kod komšije je isto moralo da se pokosi…. Ali iskreno da vam kažem, ja da se pitam na ovu cenu pokosio bih sve. Ali roditelji to godinama rade i bore se, ne mogu zbog njih. Iskreno, nema više svrhe ulagati toliki trud i rad jer vidite i sami šra se dešava sa cenom.-rekao je Srđan za portal InfoLIGA.

Šala ili ne, činjenica je da ovo nije jedinstven slučaj, mnogi malinari iz ovog kraja svesno su posekli zasade ogorčeni cenom koja već nekoliko godina ne zadovoljava potrebe proizvošača.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *