Opština Ivanjica donirala vozilo policiji: ”Cilj nam je da zajedničkim snagama ovaj grad učinimo bezbednijim”

Opština Ivanjica donirala je Policijskoj upravi u ovom gradu vozilo marke Dacia Duster (4×4) koje će im olakšati rad na terenu. Po rečima predsednika, Momčila Mitrovića, lokalna samouprava trudi se da na sve načine podrži i unapredi funkcionisanje preduzeća i instituacija čiji je rad od krucijalnog značaja za napredak i bezbedan život u ovom gradu.

Predsednik se osvrnuo i na problem nepropisnog parkiranja koji ugrožava pešake i savesne vozače.

Tajne auto trke koje se noću organizuju na ulicama Ivanjice predstavljaju sve veći problem građanima ove varoši. Iako o tome svi pričaju, konkretnih poteza nadležnih institucija do sada nije bilo.

IL-Dacia Opština Ivanjica donirala vozilo policiji: ''Cilj nam je da zajedničkim snagama ovaj grad učinimo bezbednijim''

Bezbednost građana je na prvom mestu, istakao je Mitrović, i dodao da će lokalna samouprava u saradnji sa policijom aktivno raditi na rešavanju novonastalih problema.

You may also like...

2 Responses

  1. Frau Silovicka kaže:

    A kako ce to konkretno ovaj dzip da pomogne u radu policije #samopitam?? Sve se zna…mala je Ivanjica.Samo se nema volje (da ne upotrebim neku drugu rec) da se problem trke resi…kao i drugi problemi…jer… “vrana vrani oci ne vadi”.

  2. Ana kaže:

    Ako zelite da grad ucinite bezbednijin, onda postavite “lezece” policajce I kamere u ulicu Venijamin Marinkovic jer je ta ulica postala trkaliste gde niko ne staje na pesackom prelazu…a I ako se desi da nekobstane nadje se neko pametan da pretice vozilo koje je stalo da propusti pesake…ne cekajte da neko nastrada jer posle nece biti opravdanja…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *