Problem sa grobnim mestima u Ivanjici alarmantan – traži se rešenje (VIDEO)

Problem sa grobnim mestima u Ivanjici je alarmantan. Na Ivanjičkom, Palibačkom i groblju na Mazgitu ostalo je par slobodnih parcela koje će, nažalost, uskoro biti popunjene.

Po rečima rukovodioca komunalnog sektora JKP “Ivanjica“, Nebojše Lukovića, u najboljem slučaju Ivanjičani će imati gde da se shranuju do kraja godine a nakon toga će lokalna samouprava morati da nađe rešenje.

Lokalna samouprava je javno pozvala građane ukoliko poseduju parcele preko hektara površine da iste ponude za potrebe proširenja groblja.

IL-Parcela-pored-Mazgita- Problem sa grobnim mestima u Ivanjici alarmantan - traži se rešenje (VIDEO) IL-Mazgit-groblje-i-resenje-parcela- Problem sa grobnim mestima u Ivanjici alarmantan - traži se rešenje (VIDEO)

Godinama unazad priča se o potrebi proširenja grobalja na području ivanjičke opštine, pominjala se i pozicija na mestu zvanom Strelište, ali konkretnih rešenja do sada nije bilo. Kako saznajemo lokalna samouprava ozbiljno se sada pozabavila ovim problemom pa se očekuje da on bude rešen do leta.

IL-Mazgit-groblje- Problem sa grobnim mestima u Ivanjici alarmantan - traži se rešenje (VIDEO) IL-Ivanjicko-groblje-dron- Problem sa grobnim mestima u Ivanjici alarmantan - traži se rešenje (VIDEO)

You may also like...

1 Response

 1. Aktivista - pesimista kaže:

  Ovo sve govori o totalno diletantskoj vlasti.
  Takav problem koji postoji dobrih 30 godina nije se još rešio.
  Pa šta pričati o daleko složenijim problemima?
  Žašto lokalna samouprava ne iskoristi parcele nekadašnjeg starog Graditelja, Špika, Javora itd.
  Takvih primera imamo ih ha haaaa, na primre u Beogradu imamo Novo Groblje u Ruzveltovoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.