Kostjukov se sjajnim nastupom oprostio od ivanjičke publike (VIDEO)

Baletski umetnik, Konstantin Kostjukov, sjajnim nastupom se oprostio sinoć od ivanjičke publike.

bannerPREMIER-g Kostjukov se sjajnim nastupom oprostio od ivanjičke publike (VIDEO)

Pored njega u programu  su učestvovali i prvaci baleta Narodnog pozorišta: Mila Dragićević, Bojana Žegarac, Olga Olčin, Milan Rus i Igor Pastor.

U okviru oproštajnog Gala koncerta publika je mogla da vidi vidi delove najpopularnijih ostvarenja iz oblasti klasičnog baleta ( Labudovo jezero i Uspavana lepotica  Petra Iliča Čajkovskog, Don Kihot  Ludviga Minkosa…),-neoklasičnog baleta (Grk Zorba Miksa Teodorakisa, Doktor DŽekil i mister Hajd Edvarda Elgara, Dragoljub Đuričić Kraljica Margo na muziku  Gorana Bregovića) i modernog baleta (Ko to tamo peva  Vojislav Voki Kostić) …

IL-konstantin-kostjukov-ivanjica-balet Kostjukov se sjajnim nastupom oprostio od ivanjičke publike (VIDEO)

Konstantin Kostjukov rođen je 26. aprila 1967. godine u Kijevu u Ukrajini. U Baletu Narodnog pozorišta u Beogradu 1991. godine dobija angažman kao prvak, gde i sada radi kao v.d. direktora Baleta. Don Kihot, Kraljica Margo, Šeherezada i Labudovo jezero su neki od baleta u kojima je Konstantin igrao. Osim uloga u Narodnom pozorištu u Beogradu, igrao je i u baletima teatra Ševčenko u Kijevu i nastupao sa kamernom operom Madlenijanuma.

Poslušajte šta je velikan baletske scene rekao za portal InfoLIGA.

You may also like...

1 Response

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *