Zdravko Čolić na ovogodišnjem Saboru trubača?

Ove godine 58. Dragačevski sabor trubača u Guči, biće organizovan od 9. do 12. avgusta.

bannerPREMIER-g Zdravko Čolić na ovogodišnjem Saboru trubača?

Obeležižće ga trubačka muzika i i sadržaji koji će ovu manifestaciju vratiti izvornim korenima. Pored legendarnih trubača, Dejana Petrovića, Bobana Markovića, Ekrema Mamutovića, Saše Krstića zvezda Sabora biće i Zdravko Čolić čiji je nastup planiran u  nedelju 12. avgusta.

Na glavnoj bini  program će trajati tri dana. U petak, 10.avgusta, planirani su koncerti nosilaca najviše titule ove manifestacije – „Šampion Guče“, Ekrema Mamutović i Saše Krstić, koncert Dejana Petrovića i Big Band, kao i tradicionalni ponoćni koncert finalista ovogodišnjeg Sabora.

Finalno takmičenje najbolje plasiranih orkestara  iz predtakmičarskih centara biće održano u subotu 11.avgusta sa početkom u 20 sati a isto veče i koncert ambasadora Sabora i počasnog građanina Guče Bobana Markovića, majstora trube iz Vladičinog Hana.

Takmičenje majstora trube za ovogodišnju titulu „Šampion Guče“ biće održano poslednjeg dana, u nedelju 12.avgusta, a još uvek je neizvesno da li će se nakon toga, u 21 sat, po zvaničnom završetku ovogodišnje trubačke fešte, održati i koncert Zdravka Čolića.

You may also like...

1 Response

  1. Srecko kaže:

    A na Nušićijad Rolingstonsi! (tako bi trebalo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *