OBAVEŠTENJE: JKP Ivanjica – prilički vodovod

Obaveštavamo potrošače vode koji su priključeni na vodovodnu mrežu  MZ Prilike, da na osnovu Odluke o obavljanju komunalne delatnosti snabdevanja vodom za piće javnim vodovodom Prilike koju je Skupština opštine Ivanjica donela na sednici održanoj dana 23.03.2018.godine, JKP „Ivanjica“ od 16.04.2018.godine preuzima na upravljanje i održavanje vodovod Prilike.

Pozivamo sva fizička lica i privredne subjekte, vlasnike objekata koji su priključeni na vodovodnu mrežu, da do 15.04.2018 godine u upravnoj zgradi JKP „Ivanjica“,ulica Milinka Kušića br 61 (ulaz iz ul.Boška Petrovića), provere da li se nalaze na spisku vlasnika stambenih i poslovnih objekata koji su na osnovu odobrenja priključeni na javni vodovod Prilike, koji je komunalnom preduzeću dostavila Mesna zajednica Prilike.

Smatraće se da su samovoljno priključeni na javni vodovod Prilike stambeni i poslovni objekti odnosno drugi objekti i zemljišta svih vlasnika koji se ne nalaze na spisku Mesne zajednica Prilike, a utvrdi se da su njihovi objekti odnosno zemljišta priključeni na javni vodovod Prilike.

Legalizacija samovoljnih priključaka vršiće se samo za priključene stambene i poslovne objekte za čiju izgradnju je pribavljena dozvola ili je pokrenut postupak za legalizaciju, uz ispunjavanje tehničkih uslova komunalnog preduzeća, i uplatu propisane naknade.

Svi priključci koji ne ispunjavaju uslove za legalizaciju, uključujući i priključke izvedene za zalivanje zasada i slično, biće isključeni iz javnog vodovoda Prilike po rešenju komunalne inspekcije.

Neprijavljivanje sopstvenih samovoljnih priključaka, takođe, podl

eže prekršajnoj odgovornosti.

Molimo građane da nam pruže sve informacije o izvedenim priključcima za zasade malina i za svako drugo nenamensko trošenje vode iz javnog vodovoda Prilike.

Kao početna stanja potrošnje za obračun cene usluge snabdevanja vodom od strane JKP „Ivanjica“, uzeće se stanja koje JKP „Ivanjica“ utvrdi očitavanjem vodomera u periodu od 16.04.2018.godine do 30.04.2018.godine.

Potraživanja koja MZ Prilike ima prema potrošačima vode iz javnog vodovoda Prilike neće se prenositi na JKP ,,Ivanjica”.

Svi potrošači vode koji su priključeni na vodovodnu mrežu  MZ Prilike moraju da ispune i druge uslove propisane Odlukom o obavljanju komunalne delatnosti snabdevanja vodom za piće javnim vodovodom Prilike.

Sva obaveštenja mogu se dobiti putem telefona na broju 662-549

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *